29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

S-a intors roata

Antrenorul Jiului, Florin Marin, si-a prezentat demisia la finalul jocului cu Pandurii. „Flocea“ si-a asumat raspunderea pentru acest esec, dar a sugerat ca vina pentru situatia in care se afla Jiul nu apartine numai bancii tehnice. „Am pierdut trei puncte foarte importante pe teren propriu in fata unei echipe care este in lupta directa cu noi pentru evitarea retrogradarii. Am construit lent, am suferit la viteza de joc, am fost lipsiti de luciditate, neinspirati, in criza de idei. Pandurii pâna la urma a câstigat meritat pentru ca s-a organizat foarte bine in defensiva si cele doua contraatacuri au fost decisive. Imi asum raspunderea rezultatului, am si eu partea mea de vina si am hotarât sa-mi prezint demisia. Nu am reusit ceea ce mi-am propus si ma retrag. Poate schimbarea de antrenor va fi un soc la nivelul jucatorilor. La Jiul s-au schimbat foarte multi antrenori in ultimul timp si poate exista si alte cauze“, a declarat Florin Marin.


Daca in urma cu sase ani Eugen Neagoe fusese indepartat de la Universitatea Craiova de catre Marin, acum „Geana“ a contribuit prin victoria echipei sale la demiterea acestuia. „Imi pare rau. Fiecare antrenor vrea sa câstige fiecare partida. Acum sase ani, când domnul Florin Marin a venit la Craiova, a renuntat la câtiva jucatori printre care eram si eu, Cristescu, Batrânu, Papura. Nu a fost nici o problema, am ramas prieteni, am vorbit inainte de meci“, a afirmat Neagoe.


„Ma bucur pentru Eugen, l-am avut jucator, este si un bun antrenor si ii doresc succes in cariera. Are si el o misiune destul de grea cu Pandurii si ii doresc bafta in continuare“, a comentat fostul tehnician al Jiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS