29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding s-a multumit cu un egal

Building s-a multumit cu un egal

Liga II


Building 0 – Poli II Timisoara 0


• Stadion „Victoria“, spectatori: 600.


Building: Nedelcea – Cita, Babas (’80, Gheorghe), Gadaleanu – Nitu, Poenaru (’80, Donoata), Dracea, Poiana, Faget – Fl. Serban (’71, Zamfir), Ciochina. Antrenor: Iulian Babas.


Poli II: Pantelimon – Luchin, Mera, Scutaru, Latovlevici – Aldana, Bus, Daminuta (’72, Rada), Straut – Simek (’70, Popovici), Axente (’85, Dochita). Antrenor: Iosif Rotariu.


• Cartonase galbene: Babas / Mera, Luchin, Axente, Bus, Straut, Aldana.


• Au arbitrat: A. Bogaciu – V. Bostina, Cl. Florea.


Chiar daca etapa trecuta Building Vânju Mare a câstigat meciul de la Dej, in partida de sâmbata cu „satelitul“ lui Poli Timisoara mehedintenii au prestat un joc modest, multumindu-se cu o remiza alba. Nu si-au creat ocazii de gol, iar revenirea in atac a lui Ciochina nu a fost de bun augur. Acesta a fost din nou tinta ironiilor celor din tribuna, pentru jocul total ineficient. Din tabara gazdelor a impresionat doar tânarul de numai 17 ani Poiana, care uneori s-a distrat cu mijlocasii adversi.


De partea cealalta, s-a aflat o formatie foarte tânara, cu un gabarit impresionant, bine asezata in teren de fostul international Iosif Rotariu. In atacul oaspetilor, Simek a dat multa bataie de cap aparatorilor echipei din Vânju Mare. Oaspetii puteau sa plece chiar cu trei puncte, insa, in minutele de prelungiri, sutul fundasului stânga Latovlevici a intâlnit stâlpul portii lui Nedelcea. Per ansamblu, a fost un rezultat echitabil, conform jocului prestat de ambele combatante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS