28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCannavaro si Reyes, accidentati

Cannavaro si Reyes, accidentati

Prezenta fundasului italian Fabio Cannavaro si a atacantului Jose Antonio Reyes la meciul de poimâine cu Steaua este pusa sub semnul intrebarii. Cannavaro a devenit incert dupa ce s-a accidentat in timpul meciului pe care reprezentativa Italiei l-a câstigat, miercuri, in Georgia (3-1), in preliminariile Campionatului European din 2008. Aparatorul a suferit o sinovita traumatica la rotula genunchiului stâng si nu s-a putut antrena normal vineri. Cu toate acestea, Fabio Capello l-a convocat pe italian pentru partida de ieri-seara cu Getafe, din etapa a sasea a campionatului Spaniei.


Reyes are sanse minime sa fie prezent la Bucuresti, dupa ce a suferit o ruptura musculara la muschii aductori.


Cu toate ca recuperarea decurge foarte bine, potrivit spuselor jucatorului si ale medicilor, cel mai probabil fostul mijlocas al lui Arsenal Londra va fi apt de joc abia peste o saptamâna, când „galacticii“ vor da piept pe „Santiago Bernabeu“ cu „extraterestrii“ Barcelonei.


Cel mai probabil, Fabio Capello va folosi la Bucuresti cuplul de atacanti Ronaldo – Van Nistelrooy, care a iesit in evidenta in urma cu câteva zile la un amical in familie, disputat cu echipa a doua a clubului si câstigat cu scorul de 8-0. Olandezul a semnat trei dintre reusitele echipei lui Capello, in timp ce brazilianul a punctat de doua ori si a dat impresia ca s-a refacut complet dupa operatia suferita la tibie in aceasta vara.


Pentru deplasarea de la Getafe, ultimul „antrenament“ inaintea confruntarii cu Steaua, tehnicianul italian a mobilizat 18 jucatori: Iker Casillas, Diego Lopez, Roberto Carlos, Cannavaro, Raul Bravo, Mejia, Helguera, Pavon, Beckham, Borja Valero, Diarra, Emerson, Robinho, Guti, Raul, Ronaldo, Van Nistelrooy si Cassano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS