10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu, multumit de rezultat

Andrei Ionescu, multumit de rezultat

La finalul disputei de la Caracal, Andrei Ionescu a afirmat ca rezultatul final este imbucurator, pentru ca victoria obtinuta a mai limpezit apele atât in clasament, cât si in sânul echipei. Mijlocasul craiovean a marturisit ca isi doreste foarte mult ca Universitatea sa aiba continuitate in rezultate, pentru ca misiunea alb-albastrilor este ocuparea unei pozitii cât mai bune in ierarhia primei ligi si trebuie indeplinita.


„Sunt importante aceste trei puncte, pentru ca se vor simti in clasament. Noi trebuie sa fim undeva sus… Trebuie sa ne facem jocul ca pâna acum. Dupa cum ati vazut, in ultimele doua etape am mers cât de cât bine, am avut doua victorii si trebuie sa mentinem aceasta linie ascendenta. Sper sa o tinem tot asa si va fi bine la final“, a spus Andrei Ionescu.


Acesta a lasat sa se inteleaga faptul ca Universitatea trebuie sa joace pe „Ion Oblemenco“, si nu pe stadionul „Parc“ din Caracal, pentru ca publicul craiovean trebuie multumit si respectat pentru ce a facut. „La noi, la olteni, stiti cum este… Când joci bine esti ridicat in slavi, când joci prost… Dar nu conteaza, publicul ne-a fost alaturi si impreuna am razbit“, a spus Ionescu.


Nici Mihai Dina nu a fost de alta parere, chiar daca a trebuit sa-si contrazica patronul, mijlocasul Stiintei afirmând ca Universitatea trebuie sa joace numai la Craiova. „Nu stiu ce crede domnul Mititelu, dar eu zic ca trebuie sa jucam la Craiova, pentru ca suntem Universitatea Craiova, chiar daca ne simtim ca acasa aici“, a punctat Dina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII