19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRedresarea ramâne doar un vis

Redresarea ramâne doar un vis

Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu nu da semne de redresare indiferent de masurile luate de conducatori. Cu salariile blocate, handbalistii lui Liviu Andries au facut figuratie si la Ploiesti, unde au fost invinsi de Uztel la o diferenta umilitoare de opt goluri, 31-23. Gorjenii au contat in joc doar patru minute, timp in care au condus in doua rânduri, 1-0 si 2-1. Cu veteranii Toacsen, Bota si Dedu printre titulari, ploiestenii au transat victoria inca din minutul 9, când aveau deja un avantaj de trei goluri, 5-2. Energia a marcat de doua ori, insa replica gazdelor a fost pe masura, cinci goluri marcate consecutiv si un scor concludent, 10-4 in minutul 18. Diferenta de cinci goluri consemnata la pauza, 16-11 in favoarea echipei Uztel, s-a marit dupa reluare la opt goluri, 21-13 in minutul 37, si s-a pastrat in aceiasi parametri pâna la final.


Energia Pandurii dovedeste in continuare ca nu este capabila sa speculeze momentele de superioritate, cu toate ca a jucat sase minute mai mult decât adversarul cu un om in plus. Pentru Uztel Ploiesti cei mai buni marcatori au fost Manea, 7 goluri, si Ghizdavescu, 5 goluri, in timp ce pentru gorjeni au punctat Truica, Preda, Balea si Mazilu, fiecare de patru ori, Neskov, Mihoci, câte 3 goluri, si Panait.


Obiectivul impus de conducere, obtinerea a cel putin trei puncte in jocurile cu Uztel si Poli Timisoara, a fost ratat, iar Energia Pandurii ocupa in prezent locul 9 in Liga Nationala, cu 5 puncte acumulate in tot atâtea etape. „Vom avea o discutie cu Liviu Andries, care am inteles ca este foarte bulversat de aceste rezultate, dar nu se pune problema demiterii antrenorului. Incercam sa redresam echipa pe alte cai, nu cu sanctiuni sau demiteri. Jucatorii sunt blocati psihic“, a declarat Gore Popescu, presedintele sectiei de handbal. In schimb, tehnicianul gorjenilor nu mai vede nici un motiv sa continue la echipa, Andries anuntându-i aseara pe oficiali ca demisioneaza, sustinând ca simte ca nu mai este dorit de jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS