19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne este rusine ca nu am batut pe nimeni in deplasare“

„Ne este rusine ca nu am batut pe nimeni in deplasare“

Fotbalistii lui Neagoe sunt interesati de punctele puse in joc in partida cu Jiul Petrosani si mai putin de duelul din Cupa României.


Duelul mineresc dintre Pandurii si Jiul Petrosani programat mâine, in Valea Jiului, se va reedita peste zece zile in Cupa României, insa locatia nu a fost stabilita pentru ca gruparile nu au ajuns la un acord. Gorjenii, organizatorii disputei, au propus orasele Târgu Jiu, Motru si Râmnicu Vâlcea, in timp ce petrosenenii prefera Hunedoara sau Alba Iulia. Daca nici una din parti nu cedeaza, gazda intâlnirii din cupa va fi desemnata de FRF.


Interesul „pandurilor“ pentru competitia surprizelor este foarte scazut, elevii lui Neagoe fiind preocupati de punctele din campionat. Rusinati de bilantul deplasarilor anterioare, fotbalistii gorjeni spera sa obtina un rezultat pozitiv la Petrosani. „Am incredere ca o sa ne intoarcem cu o victorie de la Petrosani. Important este ca toti suntem apti, iar daca ne vom concentra si vom privi meciul ca pe unul important sunt sigur ca vom aduce cel putin un punct. Motivati suntem. Ne este si noua putin rusine ca nu am batut pe nimeni in deplasare si trebuie sa o facem acum. Pentru mine important este campionatul, vom vedea la momentul respectiv cât ne va interesa meciul de Cupa. Vitale sunt punctele din meciul de sâmbata (mâine – n.r.)“, a sustinut capitanul Florin Stânga.


Joaca pentru presedinte


Privati de sustinerea din tribune a presedintelui Marin Condescu la ultimele doua deplasari, „pandurii“ lui Neagoe spera sa-l readuca pe acesta la sentimente mai bune.


Punctul sau punctele pe care spera sa le obtina gorjenii in Valea Jiului vor fi dedicate lui Condescu. „Vom juca special pentru domnul presedinte, ca asteapta si dânsul sa aducem puncte de afara. Am mai vorbit cu presedintele, cred ca nu mai este suparat pe noi, probabil ca a avut si dumnealui o doza de suparare pentru rezultatele oscilante. Trebuie sa scapam de acest complex al deplasarilor. Poate reusim la Petrosani. Incercam sa nu pierdem, sper sa nu mai ratam atât de mult pentru ca, daca o sa marcam, sansele noastre de a ne intoarce cu cel putin un punct cresc vizibil“, a spus Ionut Dragomir.


Antrenorul Eugen Neagoe este conectat la importanta jocului din campionat deoarece in Cupa României va alinia o echipa de rezerve. „Cu siguranta meciul de campionat este mult mai important. Asta nu inseamna ca nu-l vom trata pe cel din Cupa cu cea mai mare seriozitate. S-ar putea sa menajam insa câtiva jucatori la acel joc, dar sincer gândul imi zboara acum doar la meciul de la Petrosani. Este un joc foarte greu pentru ambele echipe, insa sper ca dupa 90 de minute noi sa avem câstig de cauza. Baietii sunt mobilizati si constienti de importanta meciului“, a afirmat „Geana“.


Dragomir, dublu finalist in Cupa României


Fundasul echipei Pandurii, Ionut Dragomir, are amintiri frumoase din Cupa României, unde a evoluat de doua ori cu trofeul pe masa in cariera sa. Dragomir face nota discordanta fata de actualii sai colegi, preocupati numai de parcursul din campionat. „Pentru mine, Cupa României este o competitie speciala. Am doua finale la activ, una cu Universitatea Craiova si alta cu Otelul Galati. Pe unde am jucat aceasta intrecere era privita cu ochi buni pentru ca este cea mai rapida cale de a ajunge in cupele europene. Nu stiu la Pandurii cum este, insa cu siguranta nu ne vom da la o parte si vom incerca sa mergem cât mai departe putem“, a opinat Dragomir. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS