19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate surprinzatoare in play-off

Rezultate surprinzatoare in play-off

Dintre rezultatele de marti seara, din play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European rezervat echipelor cu jucatori sub 21 de ani, cel inregistrat la Trollhattan, in Suedia, a surprins cel mai mult. Serbia a reusit sa se impuna in fata gazdelor cu un incredibil 5-0, dupa ce saptamâna trecuta pierduse meciul tur, pe teren propriu, cu 3-0. Elevii lui Miroslav Djukic au reusit sa recupereze diferenta cu care pierdusera in prima mansa pâna la sfârsitul primei reprize, gratie golurilor marcate de Mrda (‘9), Jankovic (’11) si Babovic (’35). In repriza a doua, Babovic (’65) a realizat „dubla“, iar ultimul gol al sârbilor a fost inscris de Krasic (’65).


La fel de spectaculoasa a fost si calificarea nationalei Under 21 a Portugaliei la CE 2007. Lusitanii pierdusera, vineri, prima mansa cu Rusia, la Moscova, cu scorul de 4-1, dar au reusit marti, la Vila Nova de Gaia, sa se impuna cu 3-0. Pentru gazde au punctat Moutinho (’31 – penalti), Yannick (’65) si Taranov (’72 – autogol). Rusii au jucat in inferioritate numerica timp de o repriza, dupa eliminarea lui Kolesnikov (’43).


Dupa ce s-a impus in meciul tur, la limita, cu 1-0, Anglia a reusit a doua victorie, mai clara, cu 2-0, in fata Germaniei, chiar pe terenul acesteia, la Leverkusen. Nemtii au jucat in inferioritate numerica din minutul 14, când a fost eliminat Brzenska, si pâna in minutul 59, când si de la englezi a primit rosu Taylor. Britanicii s-au impus pe final, când a marcat Theo Walcott de doua ori, in minutele 85 si 90.


Italia a câstigat in deplasare in fata Spaniei cu 2-1 si si-a asigurat la rândul ei biletele pentru Campionatul European din Olanda. In tur, meciul se incheiase nedecis, 0-0. Golurile formatiei antrenate de Pierluigi Casiraghi au fost marcate de Chiellini (’24) si Montolivo (’33), in timp ce pentru iberici a punctat Soldado (’59).


La Campionatul European de tineret s-a mai calificat si Cehia, dupa remiza inregistrata in Bosnia-Hertegovina, scor 1-1 (Salihovic ’52 / Frejlach ’83). In tur, cehii isi adjudecasera victoria cu 2-1.


Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au disputat alte doua meciuri: Bulgaria – Belgia (in tur 1-1) si Israel – Franta (in tur 1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS