21.7 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ s-au descatusat

„Pandurii“ s-au descatusat

Amical


Pandurii – EMC Rovinari 5-0


• Au marcat: Vranjkovic (2), Zoicas, Orac, Luca.


Pandurii: Guso – Popete, Bogoi, Chibulcutean, Dragomir – A. Popescu, Stânga, Vancea, Vranjkovic, Iordache – Vintilescu. Au mai evoluat: Dossey, Vatavu, Orac, Luca, Zoicas.


EMC Rovinari: Mândrut – Gheorghita, Dolcescu, Barbu – Baltaretu, Al. Popescu, Zgondea, Costescu, Dudau – Bejenaru, Zamfir. Au mai evoluat: Mihut, Oancea, Stamatescu, Basaraba.


Pandurii Târgu Jiu a sustinut un test util in fata „satelitului“ EMC Rovinari, reusind sa câstige cu scorul de 5-0, gratie evolutiei bune din repriza secunda. Echipa din Liga a III-a a aliniat o formula cu multi juniori, dar posibilii titulari ai lui Neagoe din jocul de la Petrosani nu au gasit calea spre gol. „Geana“ a renuntat la Mândrean, dându-i credit lui Popete ca fundas dreapta, Dragomir a fost mutat in flancul stâng, iar Vintilescu si A. Popescu au revenit in primul unsprezece. Pericolul la poarta lui Mândrut a venit de la centrarile lui Popete, insa mingiile trimise de Iordache, deviere cu capul, si Vintilescu, reluare cu calcâiul, au trecut pe lânga buturile „satelitului“. „Cei care au jucat in prima repriza nu au tratat antrenamentul asa cum trebuia. Nu au fost pregatiti de joc, erau prea relaxati“, a fost explicatia lui Neagoe vizavi de rezultatul alb din prima parte a meciului.


In partea a doua, tehnicianul „pandurilor“ a apelat la Vatavu, Orac, Luca si Zoicas, si golurile au inceput sa curga in poarta rovinarenilor. Vranjkovic a deschis scorul cu un sut din interiorul careului (’47), iar Zoicas l-a majorat cu latul, din sase metri (’53). Pe contraatac, Orac a marcat pentru 3-0, iar Vranjkovic a fructificat cu capul centrarea lui A. Popescu (’73). Luca a marcat in sfârsit un gol, dupa o pasa in adâncime a lui Orac, stabilind si scorul final (’88), Vranjkovic ratând cu trei minute mai devreme o lovitura de la 11 metri. „A fost un test util sau mai bine spus un antrenament util. Am ratat iarasi foarte mult, mai ales in repriza secunda, dar nu ne ramâne decât sa ne pregatim in continuare si sa inscriem la jocurile oficiale“, a afirmat Eugen Neagoe la final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS