13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovenii nu s-ar rasturna la Caracal

Moldovenii nu s-ar rasturna la Caracal

LPF stabileste astazi orasul care va gazdui Universitatea Craiova pentru cele doua meciuri in care are terenul suspendat.


Ceahlaul vrea ca meciul cu Universitatea, din etapa a 11-a a Ligii I, sa se dispute la Pitesti sau Craiova, nu la Caracal, asa cum au anuntat oltenii, dupa ce li s-a suspendat terenul. „Din ceea ce spune conducerea echipei Universitatea, se insista sa se joace meciul la Caracal. A mers cineva sa inspecteze conditiile de acolo, insa, indiferent de concluzii, noi nu vom accepta sa jucam la Caracal. Daca stam bine sa ne gândim, noua ni s-au cerut conditii stabilite de UEFA pentru gazduirea partidelor din prima liga si, in consecinta, vom solicita sa evoluam pe un teren care indeplineste standardele europene. Am propus sa jucam chiar la Craiova, fara spectatori, iar daca nu ne vom intelege cu oficialii olteni, LPF va stabili locul de disputare a jocului. Sincer, noi am dori sa jucam la Pitesti, daca la Craiova nu se poate“, a spus presedintele nemtenilor, Viorel Mestecaneanu.


Oltenii nu vor surprize


In replica, oficialii clubului Universitatea Craiova sustin ca moldovenii fac degeaba presiuni si ca acestia din urma nu pot schimba decizia Comisiei de Disciplina. „Ceahlaul nu se poate opune in ceea ce priveste disputarea meciului la Caracal. E treaba lor ce vor. Poate si noi am vrea sa jucam pe «Ion Oblemenco», dar cu spectatori, insa nu se poate. Cei de la Ceahlaul au facut toata saptamâna presiuni si fac in continuare, insa noi speram sa se respecte regulamentele si sa nu avem parte de o surpriza neplacuta“, a declarat ieri Ovidiu Costesin, directorul executiv al clubului Universitatea Craiova.


LPF va stabili astazi orasul in care Stiinta va sustine meciurile cu Ceahlaul si Pandurii. In mod normal, acesta ar trebui sa fie Caracal, insa, pâna la aflarea verdictului, suporterii olteni nu sunt scutiti de emotii, pentru ca teoretic orice este posibil, in conditiile in care echipa din Banie a fost „arsa“ ori de câte ori a fost prinsa in ofsaid.


Geolgau, liber de responsabilitati


Incercând sa aflam opinia presedintelui Gheorghita Geolgau, care, in mod normal, ar fi trebuit sa ia pozitie si sa apere Universitatea, acesta a avut o atitudine inexplicabila, expediindu-ne rapid. „E treaba lor ce vor cei de la Ceahlaul. Intrebati-i pe ei! E duminica si este ziua mea libera. Vorbim marti la conferinta“, a spus, ieri, presedintele oltenilor, grabindu-se sa inchida telefonul. N-am apucat nici sa ne cerem scuze ca l-am deranjat, nici sa-i amintim ca LPF va da astazi verdictul in cazul „Caracal“, iar marti subiectul va fi epuizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU