19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportZamfir le-a dat lectii practice „pandurilor“

Zamfir le-a dat lectii practice „pandurilor“

Directorul tehnic al echipei Pandurii, Nicolae Zamfir, nu a rezistat rugamintilor discipolului sau Eugen Neagoe si a coborât in iarba pentru a le preda „pandurilor“ lectia eficacitatii.


Desi a fost prezent la toate jocurile gorjenilor si la unele antrenamente, Zamfir s-a limitat in a-i urmari pe elevii lui Neagoe din tribuna, notându-si in agenda problemele semnalate. Acum a asistat din teren la un joc-scoala, oprind deseori meciul, explicându-le jucatorilor unde gresesc si cum ar trebui sa continue faza. „Sunteti o echipa buna, cu jucatori de valoare, s-a vazut ca puteti juca si foarte bine uneori, dar nu reusiti sa inscrieti si asta este foarte grav in fotbal“, a fost concluzia profesorului Zamfir.


Antrenorul Eugen Neagoe spera ca lectiile lui Nicolae Zamfir sa creasca eficienta formatiei sale, care a marcat doar sapte goluri in zece etape. „Trebuie sa mai dam si goluri, suntem obligati daca vrem sa câstigam puncte. Eu sper sa isi revina si sa se vada o schimbare in bine dupa aceasta pauza si mai ales dupa ce vor mai invata ceva din valoarea si experienta domnului profesor Zamfir. Pentru ca dânsul a stat si de vorba cu ei mai mult timp. Noi vorbim zilnic, chiar si de trei-patru ori pe zi, la telefon, si domnul profesor vine la jocurile noastre. Este director tehnic al echipei si acum l-am rugat sa vina aici si sa coboare pe teren. Preda la Scoala de Antrenori si oricine poate invata ceva de la dânsul. Eu personal am avut multe de invatat si cred ca si jucatorii mei vor avea multe de invatat de la un om de o asemenea valoare“, a afirmat „Geana“.


Guso nu tine post


Singurul musulman din lotul echipei Pandurii, Adnan Guso, nu tine postul impus de religia sa in aceasta perioada pentru ca nu ar rezista din punct de vedere fizic. „Nu am cum sa tin Ramadamul pentru ca fiind sportiv fac foarte mult efort si nu as rezista“, a spus Guso. Acesta nu manânca deloc carne de porc, fiind de fapt singura concesie religioasa pe care o face. Ramadamul interzice credinciosilor musulmani sa manânce in aceasta perioada a anului pâna la apusul soarelui timp de 30 de zile. In cursul lunii noiembrie acestia vor sarbatori Ramadam Bairamul, echivalentul Pastelui. Portarul gruparii gorjene, spre deosebire de alti musulmani din Liga I, nu acuza probleme la pregatire din cauza Ramadamului. „Guso nu cred ca tine astfel de post pentru ca nici la Craiova nu tinea, dar probabil ca au o zi anume in care tin, cum este la noi vinerea, dar niciodata nu l-am auzit ca ar avea probleme din acest motiv“, a spus Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII