15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLa drum cu speranta

La drum cu speranta

Liga a II-a


Unirea Dej – Building


• Stadion „Unirea“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Unirea Dej: Curileac – Bagheanu, Streanga, Tirlea, Turbutan – Nechita, Andrea, Goga, Gorga – Chiorea, Zelencz. Antrenor: Dorel Muresan.


Building: Nedelcea – Cita, Babas, Gadaleanu – Nitu, Poenaru, Dracea, Poiana, Faget – Fl. Serban, Bontoi. Antrenor: Iulian Babas.


• Vor arbitra: V. Igna – Ov. Maier, P. Gaspar.


• Observator: Fl. Voinea.


Pe stadionul din Dej, elevii antrenorului Iulian Babas spera sa evolueze la fel de bine cum au facut-o etapa trecuta contra liderului seriei, Dacia Mioveni, când au obtinut un punct meritat. Mehedintenii, care vor fi insotiti si la Dej de o inimoasa galerie, au un singur indisponibil, atacantul Ciochina. Cum in ultima perioada antrenorul-jucator Iulian Babas a preferat sa evolueze doar in deplasare, se pare ca acesta va fi in teren in confruntarea de astazi.


Având in vedere ca gazdele se afla in partea inferioara a clasamentului, cu numai trei victorii, oltenii spera sa aduca primele puncte din deplasare. Unirea vine dupa un usturator 0-3 incasat in deplasarea de la Caracal si mizeaza pe victorie, pentru a se indeparta de zona „nisipurilor miscatoare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS