15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii, distractie cu Steaua II

Tricolorii, distractie cu Steaua II

Echipa nationala a României a invins, miercuri seara, cu scorul de 9-0 (5-0), formatia Steaua II, care activeaza in esalonul al treilea, intr-un meci de pregatire disputat la Mogosoaia. Golurile au fost marcate de Claudiu Niculescu (3), Adrian Mutu (2), Nicolae Dica (2), Laurentiu Rosu si Mugurel Buga.


Selectionerul Victor Piturca a inceput meciul cu urmatoarea formula de echipa: D. Coman – Badoi, Tamas, Ghionea, Rat – Fl. Petre, Chivu, Rosu, N. Dica – Marica, Mutu. Pe parcursul partidei au intrat pe teren si ceilalti jucatori din lotul national.


Ieri-dimineata, componentii echipei nationale au vizionat casete cu meciurile reprezentativei statului Belarus, iar dupa-amiaza au avut programata o sedinta de pregatire. Jucatorii nationalei României vor efectua antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Belarus in aceasta dimineata, la ora 11.00, la Mogosoaia. Accesul presei va fi permis doar in ultimele 15 minute ale sedintei de pregatire, care va fi urmata de conferinta de presa si de declaratii acordate de jucatori la zona mixta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS