5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu a recunoscut superioritatea francezilor

Olaroiu a recunoscut superioritatea francezilor

La finalul partidei, Cosmin Olaroiu a fost realist si a recunoscut ca Steaua nu a avut nici o sansa in fata lui Olympique Lyon, insa diferenta de scor i s-a parut mare in comparatie cu ocaziile avute de francezi. „Am intâlnit o echipa extrem de puternica, Lyon ne-a dat putine sanse in aceasta seara (marti – n.r.). Am incercat sa ii blocam, sa facem fata jocului, dar a venit acel moment nefericit al primului gol, cu greseala lui Carlos, care a schimbat raportul de forte din teren. In partea a doua, Lyon a stiut sa fructifice acest avantaj si a pus stapânire pe joc. Ne-au depasit fizic in majoritatea duelurilor. Consider ca diferenta de scor e prea mare fata de realitatea din teren. Lyon a jucat ca de obicei, dar nu si-a creat ocazii de gol, toate golurile venind dupa faze fixe“, a spus Olaroiu.


Antrenorul Stelei a mai mentionat ca Lyon s-ar fi impus si fara greseala lui Carlos. „Puneau presiune si era un consum mare de energie. Ar fi fost greu sa rezistam pâna la capat. Unicul lucru care s-a pus la indoiala a fost diferenta de scor“, a incheiat Olaroiu, exprimându-si increderea ca meciul acesta ii va ajuta pe elevii sai sa invete ceva.


De partea cealalta, Gerard Houllier, antrenorul francezilor, a fost concis: „Acest meci l-am pregatit foarte bine deoarece recunosc ca rezultatul românilor de la Kiev m-a surprins. Ma bucur ca am invins Steaua, fiindca in trecut am mai fost in Ghencea pe când antrenam Liverpool si nu am reusit sa câstig. A fost o demonstratie de fotbal de calitate si de sânge rece. Am aratat multa inteligenta in gestionarea meciului, am fost rezistenti, am jucat cu seriozitate si am controlat partida. Am dominat si am intensificat actiunile in functie de ritmul jocului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS