10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGlisca a facut diferenta

Glisca a facut diferenta

Derbiul gorjean al seriei a IV-a dintre EMC Rovinari si Minerul Motru a semanat doar pe alocuri cu un meci de fotbal dintre doua pretendente la esalonul secund. Sclipirile motreanului Paul Glisca (foto, la minge) au facut diferenta intr-o partida in care doar scorul final era o necunoscuta nu si deznodamântul acesteia. Abia fluierase arbitrul inceputul partidei ca Zamfir a si surprins asistenta, pe Romeo Radoi si pe portarul Ciuca cu un lob din interiorul careului, inscriind pentru 1-0. Gazdele au mai contat o singura data la poarta lui Ciuca, prin Prodan, sut din lovitura libera rezolvat de portarul oaspetilor dupa care terenul s-a inclinat. Firesc, Minerul Motru a egalat prin Glisca care a catapultat balonul sub bara din interiorul careului mic dupa ezitari care mai de care mai hazlii ale aparatorilor rovinareni. Nicoloff a cerut indreptatit penalti câteva minute mai târziu, iar Costache a fost aproape de gol in doua rânduri.


Glisca a rezolvat meciul in minutul 35 cu un lob elegant peste Mândrut, lasat singur de coechipieri in fata fostului divizionar A. In partea secunda s-a jucat doar pentru ca bancile tehnice sa faca toate cele patru schimbari regulamentare.


Antrenorul gazdelor, Romica Negroiu, a avut grija sa-i menajeze pe jucatorii de la Pandurii, Vajda, Cazacu si Prodan, iar de partea cealalta Marcel Ploaie l-a trimis pe teren pe Bertea, rezerva la divizia C, dupa ce in urma cu un an ii facea marcaj lui Dorinel Munteanu in divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU