12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii vor sa stopeze invincibilitatea Daciei

Oltenii vor sa stopeze invincibilitatea Daciei

Iordan Eftimie, antrenorul lui FC Caracal, ii cunoaste bine pe majoritatea jucatorilor Daciei si incearca astazi „anihilarea“ lor.


Dacia Mioveni este singura echipa din Liga a II-a care, in primele sapte etape ale acestui campionat, n-a cunoscut infrângerea, primind si cele mai putine goluri din esalonul secund, doua. La cârma tehnica a argesenilor se afla din aceasta vara un antrenor local, dar care s-a „remarcat“ la „Tata Jean“, la Gloria Bistrita, prin reciprocitatile facute ani la rând. Fostul antrenor al Daciei, Iordan Eftimie, a preferat sa se mute din Pitesti la Caracal, semnând un contract cu oltenii pentru doi ani.


Cu o echipa olteana aproape noua, cea mai tânara din seria a 2-a, Iordan Eftimie este pe punctul de a face… minuni in „Orasul Minunilor“. Desi tineretea lotului i-a mai jucat lui Iordan unele feste, ca sa zicem asa, FC Caracal este formatia-revelatie de pâna acum, oltenii aflându-se in coasta Daciei Mioveni, cu doar doua puncte mai putin decât liderul.


Nitulescu: „Ma tem doar de tineretea lotului nostru“


Presedintele executiv al oltenilor, Jean Nitulescu, a afirmat: „Este un derbi al seriei, un examen al adevarului pentru noi. Faptul ca antrenorul Iordan Eftimie a pregatit in sezonul trecut pe Dacia este un fel de atu pentru noi deoarece el cunoaste destul de bine formatia din Mioveni, pe majoritatea jucatorilor. Nu imi este teama de eventualele erori ale arbitrilor. Daca joci fotbal, atunci nici arbitrii n-au ce face. N-ar fi exclus ca tineretea echipei noastre sa-si puna, intr-un fel, amprenta asupra evolutiei. Asta ar fi singura mea teama, anume ca tinerii jucatori ai Caracalului sa nu fie coplesiti de miza derbiului“.


Istinie a fost sanctionat, iar Apostol asteapta decizia FRF


Cazul Apostol se afla acum la FRF, conducatorii lui FC Caracal depunând la inceputul acestei saptamâni la forul fotbalistic decizia de suspendare pentru doi ani a jucatorului Apostol pentru parasirea nejustificata a echipei, cazul ajungând la Comisia de Disciplina. Urmeaza ca FRF sa convoace la sediul federatiei ambele parti pentru a decide. In privinta absentei lui Istinie, oficialul oltean a spus ca acesta s-a reintegrat in lotul echipei, dar pentru absentele respective va fi sanctionat financiar. „Nu s-a stabilit cuantumul sumei de sanctionare, dar Istinie, ca si ceilalti jucatori, trebuie sa inteleaga ca exista un regulament care trebuie respectat. Oricum, Istinie va primi celelalte drepturi financiare pâna la data comiterii abaterii. N-ar fi exclus, de exemplu, ca mâine (astazi – n.r.) Istinie sa joace la Mioveni. Decizia o va lua numai antrenorul Iordan Eftimie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS