10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTensiuni la Pandurii

Tensiuni la Pandurii

Prestatia jalnica a „pandurilor“ la Galati a provocat o raceala evidenta intre conducerea administrativa si cea tehnica a gruparii gorjene. Numai o victorie cu Unirea Urziceni ar readuce lucrurile pe fagasul normal, presedintele Marin Condescu refuzând sa discute despre fotbal pâna la jocul cu echipa prietenului sau Viorel Ilinca. Condescu l-a desemnat pe secretarul general Daniel Baloi sa participe la sedinta de analiza sustinuta cu jucatorii si antrenorii luni seara, preferând sa supravegheze construirea terenului sintetic in Complexul Sportiv Municipal.


„Daca pâna acum am gasit scuze, de acum incolo nu mai avem nici o scuza. Nu e nici o drama, dar jucatorii trebuie sa constientizeze importanta urmatoarelor trei meciuri. Avem doua jocuri cu doua formatii nou-promovate, Unirea Urziceni si Ceahlaul, si unul cu FC National, echipa cu un inceput slab de campionat, si trebuie sa obtinem cel putin sapte puncte“, a fost mesajul cu iz de ultimatum transmis de Baloi jucatorilor si antrenorilor.


Balaet, marul discordiei


Ieri, Condescu si Neagoe s-au intâlnit in incinta stadionului „Municipal“, dar nu au discutat decât câteva secunde, seful gruparii gorjene interesându-se de programul de pregatire a echipei, dupa care cei doi s-au ignorat, desi au zabovit minute bune unul in preajma celuilalt. Marul discordiei este, se pare, Robert Balaet, titularizat de Neagoe la Galati in dauna lui Ibrahim Dossey, preferatul conducerii administrative. Antrenorul cu portarii, Vali David, il invinovateste pe Balaet de golul doi marcat de Tanase, din lovitura libera de la 35 de metri. „E vinovat la golul doi. Toata saptamâna inaintea meciului am exersat numai faze din astea cu lovituri libere din afara careului, dar tot nu a priceput. Daca ai o teorie, e imposibil sa gafezi, gresesti ca nu te pregatesti. Daca stii unde sa stai in poarta, nu ai cum sa iei gol. Am discutat cu el si se scuza ca, daca lovea atacantul lor mingea cu capul, era gol, dar i-am explicat ca atunci nu mai era vina lui, ci a fundasului. Sunt cele mai grele faze, insa era datoria lui sa stea pe loc si sa pareze mingea, insa nu a facut ce trebuia. In momentul in care nu atinge nimeni mingea si intra in poarta, e suta la suta vina portarului ca nu a urmarit faza. E logic, nu trebuie sa fii prea destept“, a spus David.


Titularul postului de portar la Pandurii, Adnan Guso, isi va rezolva problema cu viza mâine si in aceeasi zi va ajunge la Târgu Jiu, urmând ca sâmbata sa inceapa jocul cu Unirea Urziceni in primul unsprezece.


Vranjkovic mai sta o saptamâna


Dintre cei trei absenti de la Galati, Guso, Stânga si Vranjkovic, doar primii doi vor reveni pe teren in meciul cu Unirea Urziceni, bosniacul având nevoie de inca sapte zile de repaus. Vranjkovic a efectuat ieri o ecografie si s-a constatat ca ruptura fibrilara suferita in urma cu câteva zile nu s-a vindecat complet. Si Lucian Zoicas a acuzat probleme medicale, insa acesta s-a pregatit ieri impreuna cu coechipierii sai.


„Zoicas are o contuzie, dar nu este nimic grav. Trebuie sa mai strânga si ei din dinti, nu sa se vaite la fiecare lovitura. Ruptura fibrilara a lui Vranjkovic mai are doi milimetri si nu va juca cu Unirea Urziceni. Asta este“, a declarat Eugen Neagoe.


Amical cu „satelitul“


Pandurii Târgu Jiu sustine astazi, pe stadionul „Municipal“, de la ora 17.00, un amical in compania „satelitului“ EMC Rovinari. Antrenorul Romica Negroiu va miza pe mai multi „panduri“ refuzati de Neagoe in prima liga, EMC Rovinari având ca obiectiv in acest sezon promovarea in Liga a II-a. „Echipa care se va afla pe primul loc la finalul turului in seria a IV-a, dintre Minerul Motru, Minerul Matasari, Minerul Mehedinti si EMC Rovinari, o vom sustine in retur sa promoveze in Liga a II-a“, a anuntat presedintele Marin Condescu. EMC Rovinari, daca va promova in esalonul secund, va disputa meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu, pe baza sportiva de la Debarcader, care va fi modernizata pâna la startul viitoarei editii de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII