10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKeca nu mai intra in mina

Keca nu mai intra in mina

Mijlocasul Boris Keca (foto) a revenit la Târgu Jiu pentru a-si incheia conturile cu gruparea gorjeana.


Liber de contract, Keca intentioneaza sa se transfere la un club din strainatate refuzând ofertele din tara. Bosniacul avea de incasat bani, dar si unele datorii la clubul gorjean. Acesta a fost exclus din lot de catre antrenorul Nicolae Ungureanu dupa amicalul cu FC Arges, deoarece a refuzat sa respecte indicatiile tactice.


Aventura lui Boris Keca la clubul din Târgu Jiu a durat mai putin de un sezon, fiind adus de Emil Sandoi dupa debutul „pandurilor“ in Divizia A si a fost indepartat de Ungureanu inainte de finalul campionatului.


Gorjenii inaugureaza stadionul din Trivale


Pandurii Târgu Jiu a stabilit datele amicalului cu FC Arges care se va desfasura sâmbata, de la ora 18.00, pe stadionul din Pitesti. Elevii lui Giuseppe Gianinni vor reveni astfel in Trivale, dupa ce timp de un sezon au evoluat pe terenul din Mioveni, pentru ca suprafata de joc de pe stadionul „Nicolae Dobrin“ sa fie refacuta.


Sub comanda lui Eugen Neagoe au ajuns si trei dintre jucatorii promisi de presedintele Marin Condescu, Daniel Orac, Ilie Iordache si Zoicas (Liberty Salonta). Acestia au luat contact cu suprafata de joc de pe „Municipal“, sub supravegherea tehnicianului Eugen Neagoe, in dimineata partidei cu Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS