16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDinu Gheorghe a scapat ieftin

Dinu Gheorghe a scapat ieftin

Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a primit un avertisment si o penalitate de 700 de euro pentru ca i-a indemnat pe jucatorii giulesteni sa behaie.


Comisia de Disciplina a Federatiei Române de Fotbal a decis ieri ca presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, sa primeasca un avertisment si o penalitate de 700 de euro, in urma memoriului depus de FC Steaua impotriva gruparii giulestene.


Steaua a depus memoriu impotriva FC Rapid, pentru injurii si comportament defaimator la adresa jucatorilor si oficialilor stelisti. Gruparea din bulevardul Ghencea a acuzat comportamentul jucatorilor si fanilor rapidisti de dupa finala Cupei României si de la finalul meciului disputat de cele doua echipe in campionat. Dupa partida din campionat, disputata pe stadionul „National – Lia Manoliu“, fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au behait in autocar, la indemnul presedintelui executiv Dinu Gheorghe.


Comisia de Disciplina a FRF a judecat cazul luni, amânând pronuntarea pâna ieri. Dinu Gheorghe poate face apel in termen de cinci zile.


Gigi Becali protesteaza


Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat nemultumit de decizia Comisiei de Disciplina a FRF, sustinând ca sanctiunile dictate impotriva lui Dinu Gheorghe sunt blânde.


„Toata treaba este regizata, inseamna ca asa au vrut de la inceput, sa dea Stelei doar o jumatate din pedeapsa initial si apoi sa intervina Dragomir prin oamenii lui si sa o depuncteze. La mijloc este si George Copos. Sunt manevre securisto-comuniste. Nu se poate sa dea o astfel sanctiune. La ei a fost mai mare discriminarea. O sa ma prezint la Comisia de Apel si o sa ma bat pâna la capat. Nu pot sa-i las sa ne distruga pe mine si pe Steaua“, a spus Gigi Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS