10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu ar putea ajunge la Fenerbahce

Mutu ar putea ajunge la Fenerbahce

Scandalul in care este implicat Luciano Moggi, fostul director general al lui Juventus, cercetat pentru „asociere in vederea savârsirii de frauda sportiva“ si „concurenta neloiala“ pe piata transferurilor, creeaza fel de fel de speculatii in privinta jucatorilor care ar putea parasi gruparea torineza. Cum Juve, care a câstigat titlul in Italia pentru a 29-a oara in istorie, risca sa fie retrogradata, pentru unii componenti ai echipei au inceput sa apara oferte.


In aceasta situatie se afla si Adrian Mutu, care, conform cotidianului turc Fanatik, a fost propus de firma care il impresariaza, Gea World, cercetata si ea de magistratii din Napoli in „scandalul Moggi“, clubului Fenerbahce. Jurnalul mentioneaza ca reprezentantii acesteia au contactat conducerea gruparii turce, careia i-au comunicat ca fotbalistul român se gândeste sa plece din Italia si ar putea sa joace la echipa din Istanbul. De asemenea, oficialii firmei de impresariat au precizat ca Mutu vrea sa evolueze intr-un loc apropiat de România.


„Se pare ca fotbalistul are o afacere in România in care are ca asociat un turc, acesta cerându-i adesea sa joace in Turcia. Decizia in privinta lui Mutu se va lua saptamâna viitoare“, scrie Fanatik.


Crespo si Campbell, doriti de Fener


Deocamdata, Fenerbahce se afla in discutii cu cluburile engleze Chelsea si Arsenal, pentru transferul atacantului argentinian Hernan Crespo, respectiv al fundasului englez Sol Campbell. „Suntem in contact cu Campbell, insa, pentru moment, nu s-a incheiat nici un acord. Toate deciziile au fost amânate pentru saptamâna viitoare, in asteptarea instalarii noii conduceri“, a spus Mehmet Catay, purtator de cuvânt al clubului turc. Presedintele lui Fenerbahce si-a anuntat demisia saptamâna trecuta dupa un sezon ratat, formatia din Istanbul pierzând in ultimul moment titlul, iar in Liga Campionilor a fost eliminata inca din primul tur.


„Ne aflam, de asemenea, in contact cu Crespo, dar nici in privinta lui nu s-a semnat vreun acord“, a adaugat, fara alte detalii, Catay. Fenerbahce va sarbatori anul viitor centenarul, iar diriguitorii clubului si-au propus sa formeze o echipa cu care sa dea lovitura in campionat si cupele europene.


Presa britanica a scris ca oferta turcilor pentru Campbell ar fi de opt milioane de lire sterline (11,8 milioane de dolari), insa internationalul englez a declarat ca nu va lua nici o decizie in privinta viitorului sau decât dupa Cupa Mondiala din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS