10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAksam Kadour a câstigat

Aksam Kadour a câstigat

Dupa ce Comisia pentru Statutul Jucatorului a hotarât ca Aksam Kadour (foto) trebuie sa restituie Universitatii 48.300 de dolari, impresarul lui Salih Jaber a mers mai departe cu judecata, la Comisia de Recurs Federala. Dupa câteva saptamâni de analiza, membrii acestui for din cadrul FRF au decis ca Aksam Kadour trebuie sa primeasca 20 de mii de dolari de la clubul alb-albastru. Verdictul i-a nemultumit pe oficialii craioveni, care au afirmat ca vor depune memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru ca aceasta decizie nu este normala.


„Este aberanta decizia. Cred ca Aksam a obtinut rezultatul in alta parte, nu la comisie. S-a petrecut ceva ciudat, anormal, toate actele noastre au fost declarate nule. Ale lui Aksam au fost luate toate in consideratie. Mai mult, au gasit un paragraf in favoarea lui si au si dat verdictul. Vom depune, in maximum zece zile, dosarul la Lausanne, pentru ca numai acolo putem gasi dreptate“, a spus Ovidiu Costesin.


Universitatea a pierdut si recursul facut de Jiul Petrosani, legat de atacantul Gabriel Apetri, drept pentru care trebuie sa achite divizionarei A suma de 75 de mii de dolari. De altfel, si acest litigiu va ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Conducerea clubului Universitatea a intocmit si un protest scris impotriva acestor decizii, pe care l-a inaintat presedintelui FRF, Mircea Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS