5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDe astazi, in cantonament

De astazi, in cantonament

Constient de importanta punctelor puse in joc in meciul de vineri, in meciul cu Astra Ploiesti, staff-ul tehnic craiovean nu doreste sa compromita victoria, motiv pentru care Ciuca si compania vor intra de astazi in cantonament. De altfel, Ovidiu Stinga a fost foarte atent la detalii in timpul celor doua antrenamente sustinute ieri, cel de dimineata, de pe „Tineretului“ având un caracter fizic, iar in cel de dupa-amiaza, de pe Oblemenco II, a pus mare pret pe exercitiile cu mingea.


Fiecare jucator a exersat schemele specifice postului pe care evolueaza, cea mai mare atentie primind-o in schimb atacantii, care au avut un „meniu“ special, extrem de solicitant.


De altfel, lotul Universitatii a fost reintregit, Andrei Ionescu, Mircea Bornescu si Laurentiu Preda revenind la pregatiri, accidentarile acestora nefiind grave. Pâna la intâlnirea cu Astra, „olandezul“ isi va supune elevii la câte un antrenament pe zi, de la ora 16.00, locul de desfasurare urmând sa fie stabilit in functie de starea terenurilor si de preferintele lui Stinga, tematica ambelor „lectii“ fiind imbunatatirea relatiilor de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS