10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHingis a trecut de Kuznetova

Hingis a trecut de Kuznetova

Elvetianca Martina Hingis si-a continuat seria rezultatelor bune din acest an cu inca un succes in fata unei jucatoare din primele 20 ale lumii. Fosta lidera mondiala s-a calificat in semifinalele turneului international feminin de la Doha, dotat cu premii in valoare de 600.000 de dolari dupa ce s-a impus cu 7-6 (7), 6-2 in disputa cu rusoaica Svetlana Kuznetova, a 14-a in ierarhia WTA si a sasea favorita a intrecerii.


De la revenirea in circuit, Hingis si-a trecut in palmares 18 victorii, unele in fata unor jucatoare de top, dovedind ca tenisul nu s-a schimbat prea mult in ultimii trei ani, cât timp a stat departe de sportul alb. Pentru a ajunge insa in finala turneului din Qatar, elvetianca a avut parte de o adversara puternica, frantuzoaica Amelie Mauresmo, pe care urma sa o intâlneasca aseara. Mauresmo este principala favorita a competitiei si daca se va califica in finala va reveni in fruntea ierarhiei WTA, devansând-o pe belgianca Kim Clijsters, care a ratat turneul din cauza unei accidentari.


In sferturi, Amelie Mauresmo a invins-o fara probleme pe italianca Roberta Vinci. In cealalta semifinala urma sa se „dueleze“ ieri dupa-amiaza rusoaica Nadia Petrova (nr. 2), care a trecut de chinezoaica Na Li cu 6-4, 6-4, si japoneza Ai Sugiyama, invingatoare in fata germancei Julia Schruff cu 6-3, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS