10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVranjkovic, inchizatorul dorit de Hizo

Vranjkovic, inchizatorul dorit de Hizo

Dupa ce a renuntat la Arman Karamian, antrenorul Viorel Hizo l-a chemat de urgenta la Târgu Jiu pe sârbul Vranjkovic, legitimat la Oblic Belgrad. Hizo l-a remarcat pe mijlocasul la inchidere in amicalul de anul trecut cu Jiul Petrosani, 0-1, când au mai fost testati „plavul“ Manojilovic si brazilianul Raposa. „Mie atunci mi-a placut cum a jucat, chiar daca era obosit dupa ce a venit doua zile pe drum. Vreau sa-l vad si in Cipru la câteva jocuri. Stie cu mingea, are o tehnica buna, poate sa bata loviturile libere unde noi suferim mult si, de ce sa nu spunem, are alta alura in teren, pentru ca e mult peste media de inaltime a echipei“, a prezentat Hizo noua achizitie. Cu achizitionarea lui Vranjkovic, numarul strainilor la Pandurii este de cinci, limita maxima permisa in Divizia A, patru dintre acestia fiind din spatiul iugoslav. Singurul sârb care comunica foarte bine in limba româna este bosniacul Boris Keca, folosit de Hizo si pe post de traducator al celorlalti.


„Dulaul“ are solutii


Tehnicianul „pandurilor“ spunea ca-si doreste pentru retur trei jucatori, un mijlocas la inchidere, un coordonator si un atacant. Vranjkovic si Malaele pot acoperi primele doua posturi, iar in atac Hizo are variante, Glisca, Armel, Vintilescu, Adi Popescu si chiar Stefan ar fi candidatii pentru trei posturi de titular in avanposturile oltenilor.


„Ei se baga in echipa si ei se scot. Mai sunt sapte meciuri de jucat si pe zi ce trece voi folosi tot mai putini jucatori. In ultimele trei meciuri de verificare o sa ajung sa folosesc doar 13-14 fotbalisti. Cine joaca bine, indiferent cum il cheama, va fi titular. Am variante. Pe linia de fund tot ii scot si tot ii bag pe fiecare prin rotatie. Glisca a lucrat foarte bine la Rânca si se vede. Vintilescu, daca rezista la ritmul asta de pregatire, este un mare câstig. Acum o sa fie putin mai greu pentru el, pentru ca o sa incepem sa lucram cu mingea si la Vintilescu cu «obiectul» e mai greu“, a spus Hizo.


Amical cu FC Caracal


Pandurii va disputa astazi, de la ora 14.00, ultimul amical inaintea plecarii spre Cipru, adversara fiind divizionara B, FC Caracal. Locatia va fi aleasa mâine, la ora meciului, terenurile II si III din Complexul Sportiv Târgu Jiu fiind variantele luate in discutie. Testul cu Jiul Petrosani, gazduit de terenul III, nu a fost unul concludent pentru Viorel Hizo.


„Mingea a fost numai in aer si in aut, nu am putut sa-mi fac o idee despre joc. Nici n-ai ce sa alegi pe terenurile astea. M-au nemultumit toti fundasii centrali, cei de la Jiul nu trebuia sa ajunga la poarta. Ne-a dat Militaru gol de la Termocentrala de la Turceni, pe mijlocul portii“, este parerea lui Hizo vizavi de disputa dintre cele doua divizionare A. Cristea, Armel si Adi Popescu sunt remarcatii tehnicianului, iar la capitolul dezamagiri a punctat iarasi Malaele. „Cristea m-a multumit, Armel, Adi Popescu s-au miscat bine. De Malaele nu am prea multe lucruri de spus. Nu l-am prea vazut pe teren in amicalul cu Jiul“, a afirmat „Dulaul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS