10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci tare in Banie

Meci tare in Banie

CS Universitatea Craiova trebuie sa invinga astazi CSM Lugoj, principala contracandidata la sefia seriei.


Sala Sporturilor din Valea Vlaicii va gazdui astazi, de la ora 11.30, meciul dintre liderul seriei, Universitatea Craiova, si principala urmaritoare a craiovencelor, CSM Lugoj. Oaspetele au invins si ele Dinamo II in primul meci al partii a doua a campionatului si sunt la egalitate de puncte cu oltencele, dar stau mai slab la setaveraj.


De aceea, intâlnirea de astazi va stabili in mare masura echipa care va merge de pe locul intâi la barajul pentru promovarea in prima liga, stiut fiind faptul ca din Seria A2-Vest la faza finala merge si ocupanta locului secund. In prima parte a campionatului, cele doua combatante si-au impartit frateste victoriile, fiecare competitoare invingând pe teren propriu. Aplicând acest algoritm, craiovencele ar trebui sa se impuna astazi, insa cum fiecare disputa are istoricul ei, meciul nu este dinainte câstigat, fiind de asteptat ca intâlnirea sa fie deosebit de disputata.


„Trebuie sa invingem pentru a lua un avantaj in clasament. Victoria ar fi binevenita in perspectiva calificarii la turneul de baraj si ne-ar asigura si un avantaj moral pentru meciurile care urmeaza. Speram ca sala sa fie plina, pentru a avea in spate si sprijinul suporterilor“, spunea ieri antrenorul Adrian Cotoranu. Acesta se confrunta de ceva vreme cu probleme de lot, Dina fiind incerta, iar Smarandache si Sticlaru vin dupa accidentari mai vechi, fiind in recuperare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS