5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportConstanta, norocul lui Piturca?

Constanta, norocul lui Piturca?

Antrenorul reprezentativei României nu uita ca ultimele rezultate notabile le-a obtinut pe malul marii.


Selectionerul nationalei de fotbal a României, Victor Piturca, a spus ca reprezentativa tricolora ar putea disputa primele meciuri de pe teren propriu din campania de calificare la Euro 2008 la Constanta.


„Ultimele rezultate notabile le-am obtinut la Constanta si probabil ca acolo vom si incepe. Sper sa ne poarte noroc“, a spus Piturca.


Referitor la meciul amical pe care selectionata României ar putea sa-l sustina in compania Spaniei, Victor Piturca a afirmat ca nu a fost stabilita data disputarii acestuia. „Sper sa se perfecteze acest amical pentru ca ar fi important pentru noi sa jucam cu o echipa de nivelul Spaniei“, a opinat antrenorul.


Selectionerul a precizat ca luni a fost sunat de antrenorul echipei nationale a Turciei, Fatih Terim, care i-a propus un meci amical pentru 8 februarie. „Dorea sa jucam cu echipa a doua, insa nu am putut sa onorez aceasta invitatie, pentru ca nu vreau sa perturb programul echipelor noastre de club“, a spus Piturca, care i-a propus lui Terim ca amicalul sa se dispute in aprilie.


Piturca: „Eu l-am crescut pe Radoi“


In privinta „cazului Radoi“, Victor Piturca a spus ca fotbalistul este influentat negativ de oficialii clubului Steaua. „Oficialii stelisti ar trebui sa-l influenteze pozitiv pe Radoi. Daca se intâmpla asa ceva cu Radoi este numai din cauza lor. Eu il cunosc pe Mirel Radoi, eu l-am crescut si nu cred ca se putea comporta asa daca nu era influentat“, a spus Piturca.


Piturca a mentionat ca Mirel Radoi va fi rechemat la lot doar daca va spune adevarul si a precizat ca nu asteapta scuze de la acesta. „I-am cerut lui Radoi doar sa recunoasca si sa spuna adevarul, nimic mai mult. Nu am spus niciodata ca Radoi trebuie sa-si ceara scuze fata de mine. Poate ca a gresit si fata de mine, dar acest lucru nu este chiar atât de important, el a gresit fata de echipa nationala“, a afirmat selectionerul.


Gigi Becali: „Sa ne intelegem ca oamenii“


Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a dezvaluit ca a discutat cu selectionerul Victor Piturca pentru a media conflictul dintre acesta si Mirel Radoi. Gigi Becali a precizat ca i-a spus selectionerului ca, la revenirea din turneul de pregatire din Cipru, Mirel Radoi va da o declaratie referitoare la situatia creata intre el si Piturca si ca va avea, de asemenea, o discutie si cu tehnicianul.


„Piturca a zis «Bine!». Apoi am vorbit si cu Radoi, o sa dea o declaratie cum ii place lui Piturca. E bine pentru toata lumea. Pacea e pace si pentru Dumnezeu. Si apoi e bine sa ne intelegem ca oamenii“, a povestit Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS