10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga vrea mai multa comunicare

Stinga vrea mai multa comunicare

Antrenorul Universitatii le-a sugerat jucatorilor sa spuna ori de câte ori au o problema si sa nu mai vina la antrenamente decât daca sunt suta la suta apti de efort.


Vizibil afectat de numeroasele probleme medicale, aparute dupa doar trei zile de la sosirea in Insula Afroditei, Ovidiu Stinga a rabufnit ieri-dimineata, inaintea plecarii spre terenul de antrenament.


„Olandezul“ a convocat in sala de receptie a Hotelului Episkopiana intreg lotul alb-albastru, discutia durând aproximativ un sfert de ora. Antrenorul Universitatii a dorit sa puncteze faptul ca nu exista o comunicare foarte buna in sânul echipei.


„Imi pare foarte rau ca unii dintre voi nu isi dau seama ca suntem o echipa. Acest spirit trebuie sa il insusiti rapid, pentru ca numai impreuna putem depasi momentele grele. Trebuie sa fim uniti si sa gândim cu voce tare. Este valabil si in cazul in care nu va simtiti bine“, a spus Stinga, dorind sa elimine diferenta de vârsta sau de functie. „Când sunteti bolnavi sau aveti un anumit disconfort, trebuie sa instiintati atât medicii, cât si pe mine. Nu are rost sa veniti la teren si sa stati, pentru ca va doare stomacul sau mai stiu eu ce. Sa va bata vântul si sa stati in ploaie. Nu are rost. Mai bine ramâneti in camera si va odihniti, decât sa veniti la antrenament sa va chinuiti“, a completat Stinga.


Tehnicianul craiovean nu a terminat discursul decât dupa ce a punctat faptul ca fara o colaborare foarte buna nu se poate realiza nimic, iar la baza acestui lucru stau prietenia si respectul. „Eu nu o sa va mai intreb de acum incolo daca sunteti bine sau nu. Voi trebuie sa va respectati si sa veniti sa-mi spuneti, ca unui prieten, ce probleme aveti. Fara o comunicare foarte buna nu vom putea realiza nimic“, a incheiat Stinga, invitându-si elevii spre autocar.


Orac si Stemat, reprofilati


Din dorinta de a crea mai multa concurenta pe posturi, Ovidiu Stinga a inceput sa caute solutiile viabile inca de la inceputul cantonamentului. Prima modificare facuta de „olandez“ a fost reprofilarea lui Daniel Orac pe postul de mijlocas dreapta, mutare care s-a dovedit de bun augur, pentru ca incursiunile fostului atacant au adus un plus de viteza in jocul oltenilor. Puterea de patrundere si buna colaborare pe care a avut-o chiar cu antrenorul craiovean ar putea consemna trecerea acestuia in postul respectiv si in meciurile oficiale, in timp ce Ovidiu Dananae ar urma sa asigure defensiva.


Cel de-al doilea jucator incercat de Ovidiu Stinga pe alt post a fost Stelica Stemat, care a fost distribuit in postul de fundas dreapta, prestatia sa primind o nota de trecere. Nu este exclus ca pe parcursul acestui cantonament sa mai apara si alte modificari in ceea ce priveste organizarea pe posturi, pentru ca Ovidiu Stinga cauta sa speculeze la maximum calitatile jucatorilor sai.


Karembeu nu l-a uitat pe Stinga


Inaintea partidei cu Apop Kirinas, pe teren si-a facut aparitia si fostul international francez Christian Karembeu, care, aflat in trecere prin regiunea Pavos, a auzit de amical si a venit sa-si salute fostul coechipier de la Olympiakos Pireu, antrenorul gazdelor Alexis Alexandridis. Karembeu l-a zarit dupa câteva secunde si pe Ovidiu Stinga si nu a ezitat sa se deplaseze spre el pentru o scurta discutie. Cei doi se cunosc din Spania, pe când evoluau la Salamanca (Stinga), respectiv Real Madrid (Karembeu), ambii fiind incântati de revedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS