5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu si Ienei cred in calificare

Lucescu si Ienei cred in calificare

Doi dintre fostii selectioneri ai nationalei României, Mircea Lucescu si Emeric Ienei, au afirmat ieri ca sunt optimisti in privinta sanselor de calificare ale tricolorilor la Euro 2008. De asemenea, cei doi tehnicieni sustin ca Olanda este o echipa de batut, de care nu ar trebui sa ne temem.


Lucescu a opinat ca echipa nationala trebuie sa-si impuna ca obiectiv calificarea la CE 2008 de pe primul loc al grupei G. „Este o grupa abordabila in care noi vom juca pentru a termina pe primul loc. In afara de Olanda, care se detaseaza, cred ca toate celelalte echipe vor lua puncte, dar si vor pierde. Punctele se vor imparti in grupa aceasta“, a mentionat Lucescu.


La rândul sau, Emeric Ienei a spus ca echipa României are sanse foarte mari de calificare, grupa sa fiind accesibila. „Ce voiati, sa nu existe Olanda si celelalte echipe din prima urna valorica? Cred ca o sa batem Olanda, cel putin acasa. De fapt, acasa trebuie sa câstigam tot, iar punctele de afara si rezultatele indirecte vor fi foarte importante“, a opinat Ienei.


Fostul selectioner a afirmat ca nationala României trebuie sa demonstreze ca este o echipa de valoare. „Se naste o noua generatie si trebuie sa exploatam la maximum acest lucru. Sigur vom ocupa unul din primele doua locuri“, a comentat Ienei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS