5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal schimba locatia cantonamentului

FC Caracal schimba locatia cantonamentului

Aflati de lunea trecuta in cantonament la Baile Govora, caracalenii isi incheie astazi perioada de pregatiri, antrenorul Nae Ungureanu declarându-se multumit de aceasta etapa de pregatire, una foarte importanta pentru returul acestui campionat. Fotbalistul Catalin Beldeanu a afirmat: „Este greu aici, la Govora, dar ne va prinde bine in campionat. Returul este greu, iar noi dorim sa repetam figurile frumoase din turul campionatului“. Cantonamentul de la Govora va fi continuat la… Deveselu, adica lotul oltenilor va pleca astazi direct de la Govora la Deveselu, unde lotul va fi tot in regim de cantonament. Oltenii vor primi doua zile libere dupa partida de verificare de sâmbata.


Ungureanu si Balaci versus Cirtu si Irimescu


Primul amical al gruparii din „Orasul minunilor“ este programat astazi, ora 14.45, la Caracal, cu Progresul Corabia. Initial, oficialii caracaleni au convenit un amical cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar vâlcenii au contramandat meciul deoarece pleaca intr-un turneu in Grecia. Sâmbata, la ora 12.00, tot pe terenul stadionului din Caracal, se desfasoara o intâlnire care se anunta interesanta si probabil foarte disputata: FC Caracal – FC Arges. Prilej de reintâlnire a unor componenti ai „Craiovei Maxima“, argesenii avându-i antrenori pe Sorin Cirtu si Mircea Irimescu, iar in schema divizionarei B FC Caracal fiind alte nume grele, Ilie Balaci (presedinte de onoare, acum si actionar), si Nae Ungureanu (antrenor principal).


Pe lânga acestia, in tribunele stadionului din Caracal, printre „chibiti“ se vor afla, probabil, si Nae Tilihoi, Nicolae Negrila si Aurel Beldeanu, cei trei având in echipa caracaleana copiii. In prezent, patru fotbalisti din lotul celor de la FC Caracal – Tibi Lung, Alexandru Negrila, Lucian Tilihoi si Catalin Elian Beldeanu – poarta pe umeri povara grea a numelor parintilor, fosti mari fotbalisti ai „Craiovei Maxima“.


13 amicale pâna la retur


Presedintele executiv al clubului caracalean, Jean Nitulescu, a afirmat ieri ca elevii lui Nae Ungureanu vor disputa pâna la inceputul returului cel putin 13 amicale, fiind posibil chiar si al 14-lea. Dupa partidele de astazi (cu Progresul Corabia) si sâmbata (cu FC Arges), FC Caracal va intâlni pe: Armata Craiova (Craiova, 1 februarie, si Caracal, 8 februarie), Progresul Corabia (Corabia, 2 februarie, si 11 februarie, la Caracal), Pandurii Târgu Jiu (Târgu Jiu, 4 februarie), Dacia Mioveni (Mioveni, 8 februarie, si 25 februarie la Caracal), Alprom Slatina (Caracal, 16 februarie, si 23 februarie la Slatina), Oltul Slatina (18 februarie, Slatina, si 22 februarie la Caracal). Ar fi posibila inca o intâlnire cu FC Arges, la Pitesti, dar acest meci este deocamdata incert.


Caracalenii mai vor trei jucatori


In privinta noutatilor din lot, oficialul oltenilor a tinut sa precizeze ca in privinta imprumutului lui Tibi Lung la FC Caracal, lucrurile sunt clare. „Au fost valuri doar in presa. Asa cum v-am mai spus, Tibi a semnat contract cu FC Caracal dupa ce am avut acceptul conducerii celor de la Pandurii Târgu Jiu, iar in aceasta saptamâna merg la Târgu Jiu pentru a lua actele necesare perfectarii transferului lui Tibi pentru acest retur de campionat“, a completat Jean Nitulescu. Finantatorii si oficialii gruparii FC Caracal sunt in negocieri pentru transferul a inca trei jucatori: Albinaru (ultima oara la Jiul Petrosani), Lupascu (FC Oradea) si Danaru (Inter Gaz Bucuresti). Presedintele executiv al caracalenilor a incheiat dialogul de ieri destul de misterios: „Mai avem o surpriza, dar nu putem sa dezvaluim presei numele unui atacant pe care ni-l dorim deoarece nu avem deocamdata nici o certitudine in privinta eventualului transfer“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII