11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii, la inaltime

Alb-albastrii, la inaltime

Cele 200 de „sperante“ ale Universitatii au beneficiat de foarte multa atentie, in Ajunul Craciunului, din partea elevilor lui Ovidiu Stinga, care s-au amestecat in multimea de „caciulite“ alb-albastre pentru a le oferi daruri.


Bradul de Craciun a scos la iveala si latura sensibila a jucatorilor de la Universitatea, prezenti la evenimentul organizat de Ajun. Pe lânga faptul ca fotbalistii au impartit autografe juniorilor si le-au acordat foarte multa atentie, acestia au depanat amintiri din perioada junioratului, au rememorat momentele placute din cariera si, nu in ultimul rând, au realizat unde se afla in prezent.


„Când am semnat cu FC Caracal, imi pierdusem speranta de a juca vreodata la Universitatea. Acum, când realizez unde sunt, in plus, port si banderola de capitan, mi se pare ca totul este un vis frumos care as vrea sa nu se termine niciodata“, a afirmat Madalin Ciuca. „Am venit la Universitatea cu inima deschisa si nu m-am inselat. Aici, suporterii sunt altfel. Nu cred ca rivalizeaza nimeni cu publicul oltean, caruia ii doresc «Sarbatori fericite»“, a spus si Mircea Bornescu, „paznicul“ buturilor alb-albastre.


Pe aceeasi lungime de unda cu portarul Stiintei s-au aflat Mihai Dina si Robert Saceanu, in timp ce Daniel Mihai si Gabriel Velcovici s-au rezumat doar la câteva cuvinte: „Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca joc la Universitatea“, a fost mesajul lui Daniel Mihai, aprobat de mijlocasul central.


Si dupa inmânarea cadourilor, alb-albastrii au continuat sa dialogheze cu micile „sperante“ craiovene, sa-i incurajeze si sa-i faca sa se simta importanti.


Concluzionând sfaturile date de liderii la zi din B2, juniorii au constientizat faptul ca fara munca si rabdare nu pot razbi in fotbal, fapt ce i-a determinat sa promita ca vor respecta cu strictete „reteta“ oferita de idolii lor.


Nici staff-ul oltean nu a fost mai prejos


Chiar daca trebuia sa afiseze o mina serioasa, oficialii craioveni nu s-au conformat si au renuntat la ideea de a trata evenimentul „de sus“, eliminând cu nonsalanta „haina“ sobra pentru glume si voie buna. Daca Silvian Cristescu si Ovidiu Costesin se intreceau in bancuri si farse, multe dintre acestea fiind adresate lui Mos Craciun, alias Costica Popescu, crainicul stadionului „Ion Oblemenco“, finantatorul gruparii se transformase in DJ.


Toate aceste lucruri au fost umbrite insa de una dintre legendele fotbalului craiovean, Aurica Beldeanu, care a demonstrat ca este tipul de om plin de viata. „Vulpea“ a fost omul-petrecere, a dat tonul cântecelor care rascolesc toate sufletele alb-albastre si a uimit, prin vocea sa baritonala, toata asistenta, etalându-si in acest fel una dintre laturile sale ascunse. Printre „victimele“ lui Beldeanu s-au numarat si fotbalistii olteni, care, spre surprinderea multora, au stiut toate cântecele „impuse“ de fostul component al „Craiovei Maxima“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS