25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpartak Moscova nu renunta la Tamas

Spartak Moscova nu renunta la Tamas

Internationalul român Gabriel Tamas va fi nevoit sa revina, de la inceputul anului viitor, la Spartak Moscova, club cu care se afla inca sub contract. Oficialii rusi fusesera de acord in vara cu un imprumut al lui Tamas in „Stefan cel Mare“, iar dupa ce jucatorul a avut evolutii bune in tricoul „câinilor rosii“ si la echipa nationala nu au mai dorit sa-i prelungeasca „viza“ de Dinamo.


Motivul este legat si de faptul ca Spartak, club la care joaca si fostul rapidist Adrian Iencsi, a ajuns la un acord cu Manchester United in vederea unui transfer al fundasului Nemanja Vidici, incepând cu 1 ianuarie 2006, valoarea tranzactiei ridicându-se la suma de 10,4 milioane de euro.


„Nemanja Vidici este un fotbalist rapid si dinamic si el ar reprezenta un avantaj real pentru echipa noastra“, a declarat managerul clubului englez, Alex Ferguson. Cum plecarea lui Vidici a lasat un spatiu gol in apararea gruparii moscovite, Spartak a decis sa nu-l mai lase pe Tamas sa revina la Dinamo, in ciuda insistentelor lui Ioan Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS