16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMos Craciun nu a uitat juniorii

Mos Craciun nu a uitat juniorii

Costumat in alb-albastru, Mos Craciun a sosit in Banie cu desaga plina si asta pentru ca juniorii Universitatii au fost cuminti si si-au facut lectiile ca la carte.


In ajunul Craciunului, curtea patronului Universitatii a gazduit un spectacol inedit, colindele fiind nelipsite, la fel si cadourile inmânate de reprezentantii gruparii si de un Mos Craciun costumat in culorile clubului. Cei 200 de juniori au primit câte o plasuta cu cadouri, continutul acestora fiind unul asteptat. Un fular, o caciulita, un calendar pe 2006 cu intreaga echipa si, nu in ultimul rând, dulciuri au fost produsele care au incântat „sperantele“ fotbalului craiovean. Micutii au savurat din plin colindele care au purtat semnatura unui cor al Filarmonicii Oltenia, glumele facute de Mosul cu barba carunta sau de oficialii alb-albastri.


Mosul s-a modernizat


Atmosfera placuta a fost intretinuta, in cea mai mare parte, de Mos Craciun, personajul cel mai iubit in aceasta perioada a anului. Intrarea Mosului in „scena“ a fost aplaudata de prichindei, mai ales ca, spre surprinderea lor, vestimentatia acestuia suportase foarte multe modificari. „Mosul iubeste enorm Universitatea Craiova si s-a gândit ca, anul acesta, trebuie sa se costumeze in culorile alb-albastre“, a explicat Mos Craciun. Acesta a mai punctat o data la capitolul imagine prin telefonul mobil, pe care-l tinea in mâna stânga, lansând ideea ca micutii pot comunica foarte simplu cu el de acum incolo.


De ce in alb-albastru?


Noua vestimentatie a Mosului a fost „comandata“ chiar de patronul Universitatii, care nu s-a ferit sa afirme ca uraste culorile alb-rosii, facând aluzie la clubul Dinamo. „Pai este normal ca Mosul sa fie imbracat in alb-albastru. Sunt culorile clubului si mi se pare incorect sa fie in fiecare an alb-rosu. Ce, este dinamovist?“, a spus Mititelu.


Finantatorul Universitatii a mai precizat ca a vorbit cu Mos Craciun si dorinta sa privind o promovare detasata se va implini cu siguranta.


„Am vorbit cu Mos Craciun si i-am spus ce imi doresc de la el. A spus ca se rezolva, pentru ca aceasta echipa nu are rival in serie. Oricum, Universitatea este o bomba cu neutroni, e o arma nucleara care nu poate fi oprita“, a conchis patronul gruparii alb-albastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU