10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGuso va ajunge la FC Arges

Guso va ajunge la FC Arges

Sorin Cirtu insista pentru transferul fostului portar al Universitatii in speranta ca va crea o concurenta pe posturi care sa-l motiveze si mai mult pe titularul Vintila.


Bosniacul Adnan Guso (foto), fostul portar al Universitatii din sezonul trecut de trista amintire, este foarte aproape de un transfer in Trivale. Plecat in vara la Dinamo, alaturi de alti cinci componenti ai Stiintei, Guso nu a reusit sa prinda primul unsprezece al lui Andone. Bosniacul a fost folosit in câteva amicale, dar nu a mai avut prestatiile care l-au consacrat la Universitatea si a fost lasat pe banca de rezerve, in prima parte a campionatului evoluând pentru „câini“ in doar trei partide, si asta pentru ca titularul Gaev a fost indisponibil.


Tehnicianul lui FC Arges, Sorin Cirtu, si-l doreste insa la echipa pe Adnan Guso, afirmând ca, intr-o proportie foarte mare, portarul bosniac va activa la formatia alb-violeta din retur. „Postul de portar ne-a creat multiple probleme in turul campionatului si cred ca asta s-a tras de la faptul ca n-a existat o concurenta clara intre Vintila si Preda. Astept ca intre Vintila si Guso concurenta sa fie eficienta de data aceasta“, a spus Cirtu. „In ceea ce-l priveste pe Vintila, mi-am schimbat parerea despre el in ultimele etape, atunci când a aparat foarte bine. Am discutat serios cu el, probabil avea unele neintelegeri vizavi de relatia cu mine si din acest motiv facea niste gafe care nu-l caracterizau“, a completat antrenorul oltean.


FC Arges va pleca si in aceasta iarna in Cipru, dar de data aceasta va sta 18 zile neintrerupte, in loc de doua sejururi de câte zece zile. Conducerea clubului pitestean va schimba si orasul, in loc de Larnaca fiind preferat Limassol, datorita climei mai blânde si posibilitatii de a juca mai multe meciuri amicale. Un posibil loc de cantonament pentru jucatorii lui FC Arges ar putea fi hotelul Episkopia, locul preferat de Dinamo atunci când merge in Insula Afroditei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS