5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Mos Craciun mai vine

Doar Mos Craciun mai vine

Desi toata lumea asteapta cel putin un transfer de marca, oficialii Universitatii considera ca lotul alb-albastru s-a intarit suficient in aceasta iarna, prin aducerea celor trei „canguri“ si a fratilor Costea.


Australienii Karl Dodd, Michael Baird si Ryan Lee Clarke si fratii Costea, Florin si Mihai Alexandru, de la CSM Vâlcea, sunt singurii fotbalisti care au intarit lotul Universitatii. Acest lucru a fost confirmat chiar de unul dintre oficialii gruparii alb-albastre, care a sustinut ca posturile deficitare au fost deja acoperite si „cine stie cum“ sa mai mai aiba loc alte schimbari.


„Am adus exact ce ne-am propus, posturile deficitare au fost acoperite si, din punctul meu de vedere, nu mai este nevoie de altcineva. Bine, acest lucru nu este «batut in cuie». Daca va veni vreun jucator in probe si dovedeste ca merita sa ramâna, nu ne vom da la o parte“, a afirmat directorul sportiv.


Dintre „canguri“, doar fundasul este garantat


Oficialul craiovean a admis ca nu cunoaste adevarata valoare a „cangurilor“ care vor veni in ianuarie, singurul care confera siguranta transferului fiind fundasul central, Karl Dodd. In privinta celorlalti doi australieni, mijlocasul central Ryan Lee Clarke si atacantul Michael Baird, directorul sportiv al Stiintei a fost destul de sceptic, afirmând ca nu si-a putut face o parere doar dupa vizionarea câtorva inregistrari video.


„Fundasul central este foarte bun, de fapt, pot sa garantez pentru el. Mi-a placut. De ceilalti doi nu stiu ce sa spun, pentru ca inregistrarile video nu m-au lamurit. Am vazut niste goluri frumoase, driblinguri, dar sa-i vad la lucru aici, pentru ca este diferenta destul de mare intre cele doua campionate. Pe mine ma incânta cel mai mult aducerea lui Florin Costea, pe care il consider un atacant complet, de viitor. Sper sa se adapteze foarte rapid“, a spus oficialul craiovean.


Frica de „lupi“


Parcursul Universitatii din acest tur de campionat a fost satisfacator, pentru oficialul alb-albastru ocuparea primei pozitii in clasament fiind cel mai frumos cadou de Craciun. Cu toate acestea, acelasi „personaj“ a afirmat ca batalia va fi mult mai acerba in partea a doua a sezonului. In opinia directorului sportiv, Petrolul Ploiesti se va tine „scai“ de Universitatea.


„Am reusit sa terminam pe primul loc, la capatul unor evolutii bune, si asta ma bucura enorm de mult. Pentru mine este cel mai frumos cadou de Craciun, pentru ca reflecta munca depusa. Oricum, batalia este doar pe jumatate câstigata, mai este un retur si va fi foarte greu. Sunt sigur ca Petrolul Ploiesti isi va reveni si va face tot posibilul sa ne incurce socotelile“, a afirmat directorul sportiv al Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU