10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRocada vâlceana la cârma CCA

Rocada vâlceana la cârma CCA

Comitetul Executiv al FRF l-a validat ieri cu unanimitate de voturi pe Gheorghe Constantin in functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.


Dupa ce Ion Craciunescu a „abdicat“ din postul de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), pentru locul ramas vacant si-au aratat interesul trei fosti arbitri: Gheorghe Constantin, Gheorghe Moise si Vasile Avram. Ieri-dimineata, la Centrul de la Mogosoaia, s-a incheiat intrunirea consultativa a comisiei din cadrul FRF, formata din 16 fosti „cavaleri ai fluierului“, pentru numirea noului conducator.


Noul presedinte al CCA a fost ales prin vot secret si, pentru inlaturarea dubiilor, acesta a fost realizat in trei tururi preliminare. In primul tur, rezultatele au fost urmatoarele: Vasile Avram opt voturi, Gheorghe Constantin sapte, Gheorghe Moise un singur vot. In turul doi, Gheorghe Constantin si Vasile Avram au terminat la egalitate, cu opt voturi. In actul final, Gheorghe Constantin a obtinut postul de presedinte in urma celor noua voturi primite, si asta pentru ca Vasile Avram nu a reusit sa acumuleze decât sapte sufragii. Vâlceanul Gheorghe Constantin, tatal „centralului“ Augustus Constantin, a fost validat cu unanimitate de voturi de catre membrii Comitetului Executiv al FRF. Acelasi for a aprobat ieri si noua organigrama a CCA, dupa cum urmeaza: Gheorghe Constantin – presedinte, Marcel Lica – prim-vicepresedinte, Dan Petrescu, Constantin Gheorghe, Mircea Nesu – vicepresedinti, Nicolae Grigorescu si Nicolae Rainea – membri, Constantin Stefan – secretar executiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS