15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au ratat promovarea

Craiovenii au ratat promovarea

Echipa masculina de tenis de masa CS Universitatea Craiova a ratat calificarea la barajul pentru promovarea in Superliga Nationala, in urma rezultatelor obtinute in acest week-end, in meciurile utimului turneu al Diviziei A. Craiovenii n-au putut fructifica avantajul terenului propriu si au cedat cu 8-9 meciul decisiv cu CS Pristavu Câmpulung.


In prima zi, oltenii s-au impus in ambele meciuri, 9-6 cu TC 20 Pitesti si 9-0 cu CSM Arad, dar ultima zi a intrecerii a fost una nefericita. Dupa ce in turneul trei au invins cu 9-5 la Arad, craiovenii aveau nevoie de o victorie cu 9-7 pentru a merge mai departe.


Debutul intâlnirii de la Craiova a fost bun pentru sportivii de la CS Universitatea, care la un moment dat conduceau cu 3-1. Muscelenii au egalat la 4-4, dupa care cele doua echipe au mers cap la cap pâna la 8-8. Oltenii au cedat ultimul meci, alungând si sperantele unei departajari la setaveraj.


Echipa craioveana a fost alcatuita din cinci sportivi: Eugen Colan, Daniel Simulescu, Alin Boangiu, Florin Zamfirescu si Ionut Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS