12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua si Rapid au adversare accesibile

Steaua si Rapid au adversare accesibile

Tragerea la sorti a meciurilor din 16-imile Cupei UEFA s-a efectuat ieri, la Nyon. Steaua Bucuresti va intâlni formatia olandeza SC Heerenveen in 16-imile celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi, partida tur urmând sa aiba loc pe 15 sau 16 februarie 2006, la Heerenveen, in timp ce returul este programat pe 22 sau 23 februarie 2006, la Bucuresti. Heerenveen a facut parte din grupa F a Cupei UEFA, alaturi de Dinamo Bucuresti, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0, la Bucuresti.


Cealalta reprezentanta a României in aceasta competitie, Rapid Bucuresti, va intâlni formatia germana Hertha Berlin in 16-imile Cupei UEFA. Partida tur va avea loc pe 15 sau 16 februarie 2006, la Berlin, in timp ce returul este programat pe 22 sau 23 februarie 2006, la Bucuresti. Hertha Berlin a facut parte din grupa C a Cupei UEFA, alaturi de Steaua Bucuresti, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0, in Germania.


Celelalte partide din 16-imile Cupei UEFA sunt: Litex – Strasbourg, Stuttgart – Middlesbrough, Slavia Praga – Palermo, Lokomotiv Moscova – Sevilla, Bolton – Olympique Marseille, FC Basel – AS Monaco, Udinese – Lens, Rosenborg – Zenit St. Petersburg, Brugge – AS Roma, Schalke 04 – Espanyol, Lille – Sahtior Donetk, FC Thun – Hamburg, Betis Sevilla – AZ Alkmaar, Artmedia Bratislava – Levski Sofia. Daca se vor califica in optimile Cupei UEFA, Steaua o va intâlni pe invingatoarea intâlnirii dintre Betis Sevilla si AZ Alkmaar, in timp ce Rapid va da piept cu câstigatoarea disputei dintre FC Thun si Hamburg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS