14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme pentru Andrei Ionescu

Probleme pentru Andrei Ionescu

In afara de nou-venitii Nguyen si Ho Jin, jucatorul craiovean mai este „concurat“ la PSV Eindhoven si de o intindere la inghinali.


Aflat in probe la PSV Eindhoven, Andrei Ionescu a avut probleme la inceputul acestei saptamâni din cauza unei afectiuni musculare. Este o vorba de o intindere la inghinali care a survenit pe fond de oboseala, in conditiile in care mijlocasul Universitatii Craiova a fost unul dintre cei mai solicitati jucatori ai Stiintei in turul de campionat, bifând toate meciurile de campionat. „Am vorbit cu el la inceputul saptamânii si era cam suparat. Nu i-a mers asa cum se astepta din cauza unei probleme la muschii inghinali. De fapt, este vorba de o recidiva, pentru ca Andrei a mai avut astfel de probleme si in turul de campionat. Pe fond de oboseala este greu sa tii pasul cu ceilalti in conditiile in care ai avut un campionat solicitant. Sper ca in scurt timp sa se refaca“, a spus ieri Victor Ionescu, tatal jucatorului.


Concurat de un american si un sud-coreean


Ieri au venit vesti mai bune dinspre clubul Universitatea Craiova, reprezentatii gruparii oltene luând legatura cu Andrei Ionescu in Olanda. „Intr-adevar au fost ceva probleme, dar de astazi (ieri – n.r.) Andrei si-a reluat pregatirile. Am vorbit cu el si mi-a spus ca se simte bine“, a declarat un oficial al gruparii din Banie, care aflase de problemele „Micului Balaci“. Altfel, pe lânga Ionescu, alti doi jucatori tineri au ajuns sub observatia antrenorului Guus Hiddink. Americanul Lee Nguyen si sud-coreeanul Ho Jin Lee lupta, alaturi de craioveanul Andrei Ionescu, pentru un loc la PSV Eindhoven, concurenta devenind si mai acerba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS