17.9 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri „tari“ in grupa A

Meciuri „tari“ in grupa A

Ultima etapa a fazei grupelor Cupei UEFA a debutat aseara, când s-au jucat meciurile din cadrul grupelor E, F, G si H, si se va incheia astazi, o data cu disputarea partidelor din grupele A, B, C si D. In aceasta faza a Cupei UEFA, criteriile de departajare in clasament, la egalitate de puncte, sunt, in ordine, golaverajul, numarul de goluri marcate, numarul de goluri marcate in deplasare si coeficientul UEFA al echipelor.


Toate cele patru formatii care se vor infrunta in meciurile programate astazi, in grupa A, AS Monaco – TSKA Sofia si Hamburg – Slavia Praga, au sanse sa joace in „primavara europeana“. Tinând cont de valoarea combatantelor, echipele care vor juca pe teren propriu sunt favorite in aceste intâlniri.


In grupa B, echipa la care evolueaza Paul Codrea, Palermo, are nevoie de o remiza in disputa din Sicilia cu Bröndby IF, in timp ce oaspetilor le sunt necesare pentru calificare toate cele trei puncte. Espanyol Barcelona este favorita certa in meciul cu Maccabi Petah-Tikva. Lucrurile in privinta echipelor calificate din grupa D s-au lamurit inca din runda trecuta, partidele de astazi, Middlesbrough – Litex Loveci si AZ Alkmaar – Grasshoppers, contând doar pentru palmares.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS