22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTibi Lung si Buca in „Orasul Minunilor“

Tibi Lung si Buca in „Orasul Minunilor“

Oficialii gruparii din Caracal n-au vacanta, ei fiind acum angrenati in modificarea lotului pentru returul editiei actuale de campionat. Presedintele executiv al gruparii caracalene a confirmat plecarea lui Stroescu la Universitatea Craiova, cât si rezilierea contractului cu Mazilu. Mai sunt si alte posibile plecari din lotul antrenat de Nicolae Ungureanu. „In functie de verdictele medicale asupra starii de sanatate a celor trei jucatori accidentati in turul de campionat, Nicola, Gagiu si Chirita, vom decide eventuale alte plecari sau/si sosiri“, a spus oficialul oltean.


Pe lista probabila a sosirilor la FC Caracal, presedintele Nitulescu a nominalizat doi fotbalisti: Lung si Buca. Nu s-au semnat inca actele necesare transferarii acestor doi fotbalisti la Caracal, dar presedintele oltean este increzator: „In privinta lui Tibi Lung, avem acordul clubului Pandurii Târgu Jiu si al jucatorului, situatie in care credem ca vom reusi sa-l transferam pe Tibi pentru acest retur, sub forma de imprumut, pina in vara anului 2006. Si in privinta lui Buca ne-am inteles, ramâne doar sa perfectam actele. Pentru cei doi, avem acceptul verbal al presedintelui Consiliului de Administratie al clubului Pandurii, Marin Condescu. Dupa ce obtinem si actele, abia atunci vom negocia si cu jucatorii. Nu putem discuta si negocia cu cei doi fotbalisti deoarece ei sunt jucatori sub contract, iar noi nu ne permitem sa incalcam regulamentele fotbalistice“.


Pe lânga Lung si Buca, oficialii caracaleni au demarat transferul a inca trei jucatori, din care doi atacanti si un mijlocas, dar presedintele Nitulescu a refuzat sa-i nominalizeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS