19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am profitat de slabiciunile rusilor“

„Am profitat de slabiciunile rusilor“

Tehnicianul „câinilor rosii“, Ioan Andone, a declarat la conferinta de presa ca TSKA Moscova, detinatoarea Cupei UEFA si campioana Rusiei, este cea mai titrata echipa pe care a invins-o in cariera de antrenor.


„Am facut un meci foarte bun, in care ne-am schimbat doar atitudinea fata de ultimele partide din campionat. Am ratat insa si astazi foarte mult. Cred ca imprecizia atacantilor a fost cauzata si de starea terenului. Stiam ca TSKA este o echipa puternica, dar stiam si ca are puncte slabe, de care am profitat. TSKA este cea mai titrata echipa pe care am invins-o in cariera de antrenor“, a spus tehnicianul dinamovist.


Ioan Andone si-a exprimat regretul ca Dinamo nu se poate considera calificata in 16-imile Cupei UEFA dupa meciul de joi. „Din pacate, nu am reusit calificarea in acest meci, minutul 93 de la Sofia (Dinamo a pierdut meciul cu Levski Sofia in minutul 93 – n.r.) ne va ingreuna in continuare munca de calificare. Toti jucatorii s-au mobilizat si s-au batut pentru fiecare minge si daca am avea aceasta atitudine si in campionatul intern nu stiu cine ne-ar sta in cale“, a afirmat Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS