14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie cu palpitatii

Victorie cu palpitatii

DWAR Craiova s-a impus la limita, scor 36-35, in fata echipei CSM Sf. Gheorghe, dupa ce la pauza a fost condusa la o diferenta de doua goluri (scor 17-19). Craiovencele au inceput slab partida, intrecându-se in greseli, atât in aparare, cât si in atac. Asa se face ca in debutul intâlnirii handbalistele din Sf. Gheorghe conduceau la patru goluri diferenta (scor 5-1), spre disperarea spectatorilor, dar si a antrenorului Gabriel Bârcina, care si-a putut stapâni cu greu nervii.


Treptat, oltencele s-au apropiat de adversare pe tabela de marcaj, insa diferenta de 1-2 goluri s-a pastrat pâna la pauza. Elevele antrenorului Bârcina au ratat mult si au pierdut mingi usoare, in timp ce in aparare au lasat numeroase culoare de patrundere adversarului, iar portarita Radulescu a prins o zi mai slaba.


Dupa timpul de odihna, partida a decurs in aceeasi nota, cu formatia din Sf. Gheorghe la cârma jocului, insa pe final, profitând de caderea fizica a oaspetelor, DWAR Craiova a reusit sa egaleze (scor 31-31 in minutul 52), pentru ca patru minute mai târziu gazdele sa conduca la doua goluri diferenta (35-33). A fost momentulcheie al intâlnirii, oaspetele nemaiavând puterea sa revina, desi, pentru a-si ascunde neputinta, la final au dat vina pe cei doi arbitri. Vâlcenii Alin si Ovidiu Fiera au fost injurati de antrenorul echipei CSM Sf. Gheorghe, unul dintre „fluierasi“ incercând sa riposteze, dar a fost oprit la timp de ceilalti oficiali ai partidei.


„Cred ca puteam câstiga acest meci fara probleme daca fetele il abordau cu seriozitate inca din primul minut. Asa s-a intâmplat mai mereu in acest campionat. Incepem slab si ne revenim abia pe final. Ma bucur pentru rezultat, nu si pentru joc“, a spus, dupa meci, antrenorul Gabriel Bârcina. Etapa viitoare, DWAR Craiova va evolua in deplasare, in compania echipei Oltchim II Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS