10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUrzica a ratat ambele finale

Urzica a ratat ambele finale

Marius Urzica a ratat calificarea in finalele la cal cu mânere si paralele, singurele aparate la care a concurat in cadrul Campionatelor Mondiale de la Melbourne, competitie la sfârsitul careia se va retrage din activitate.


Desi spera la inca o medalie mondiala, veteranul echipei României, care are 30 de ani, nu a reusit sa treaca de prima zi de concurs, cea a calificarilor. Urzica a avut o prestatie slaba in concursul de calificari de marti, la cal cu mânere, aparatul sau favorit, care i-a adus un titlu olimpic si trei titluri mondiale, si la paralele. Românul a fost notat cu 9,025 la cal cu mânere si doar cu 8,700 la paralele, ratând calificarea in finalele pe aparate.


„Concursul e concurs. Personal, mi-e greu sa comentez ceva despre cum a mers concursul pentru Marius. Oricât de dezamagiti suntem noi, nu cred ca-l depasim in suparare pe Marius, care si-ar fi dorit enorm inca o medalie inaintea retragerii“, a spus secretarul general al Federatiei Române de Gimnastica, Adrian Stoica.


Oficialul FRG a evitat sa faca alte comentarii, având in vedere ca, la revenirea in tara, el si Marius Urzica vor concura pentru postul de presedinte al forului de profil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS