13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLung vrea sa invinga

Lung vrea sa invinga

Ultimul joc de pe teren propriu al „minerilor“ se vrea o victorie in plus in palmaresul echipei conduse de Silviu Lung, pentru ca vacanta sa fie lipsita de grijile retrogradarii. Daca doreste sa ramâna in plasa liderului, Unirea Urziceni are si ea nevoie de toate punctele la Motru, astfel ca se anunta un joc foarte disputat.


Cu un singur atacant valid, Volocaru, Minerul Motru are nevoie de gol in jocul cu echipa lui Costel Orac, pentru a implini dorinta lui Lung, un succes in ultima etapa. Sezonul trecut, jocul dintre cele doua formatii a fost deosebit de tensionat, arbitrul Viorel Sandu eliminând doi „mineri“, Amzucu si B. Popescu, iar terenul oltenilor a fost suspendat pentru trei etape in urma incidentelor din teren.


Lung nu poate miza pe Oprea, fractura de peroneu, Corcoveanu, entorsa de genunchi, A. Popescu este incert, iar Amzucu si Glisca au fost cooptati de Viorel Hizo in lotul „pandurilor“. Chiar si in aceste conditii, Minerul Motru trebuie sa confirme parcursul fara greseala din ultimele cinci etape, de când nu a cunoscut infrângerea. In cazul unei victorii, Silviu Lung ar ajuta indirect si echipa sa de suflet, Universitatea Craiova, care s-ar distanta in clasament fata de Unirea Urziceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS