13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBenczik: „Comici vestiti ai ecranului!“

Benczik: „Comici vestiti ai ecranului!“

Numit de presa cazul „Chivu“, respectiv bataia pentru cele 206.800 de euro incasate de SC Stiinta „U“ Craiova, ca fond de solidaritate din transferul lui Cristi Chivu de la Ajax la AS Roma, acest caz a ajuns acum la instantele sportive internationale de la Lausanne, iarasi la FRF, dar si la Tribunalul Dolj. Robert Bela Benczik, secretarul celor de la AS CSM Resita, club care pretinde ca in mod eronat banii au fost incasati de SC Stiinta „U“ Craiova, a afirmat ieri: „Acest caz a ajuns unul bun pentru o telenovela, suntem ca in … comicii vestiti ai ecranului! Universitatea a facut inca o cerere de reviziure la CSJ, desi exista doua decizii definitive si irevocabile emise de Comisia de Recurs Federala! Contrar tuturor legilor, acest caz, cum spuneam, se rejudeca iarasi la CSJ, primul termen fiind stabilit pentru marti, saptamâna viitoare. Mi se pare aberant totul, depaseste chiar limita bunului simt… Oltenii, dupa cum deja stiti, m-au pus pe drumuri si la Tribunalul Dolj cu acea actiune in constatare, iar ei nici nu s-au prezentat la procesul din Craiova! De fapt, si aceasta actiune in civil este contrara ROAF“.


Mititelu: „Universitatea are documente noi!“


Reprezentantul CSM Resita pretinde ca toate aceste ultime actiuni ale Universitatii nu pot anula deciziile definitive si irevocabile ale Comisiei de Recurs Federala: „Nici la CSJ si cred ca nici la TAS, Universitatea nu are cum sa câstige deoarece suma de 206.800 de euro revine de drept si de fapt clubului nostru, CSM Resita. De ce? Am tot spus-o, actele vorbesc. Contractul de cesionare ne da noua dreptate. Fac o precizare: actualul finantator al Universitatii, Adrian Mititelu, nu are nici o vina in acest caz. Banii au fost incasati de fostul presedinte, Dinel Staicu“.


Cum Dinel Staicu refuza sa dialogheze cu presa, i-am solicitat ieri opinia actualului finantator al Universitatii. Adrian Mititelu a spus: „Luptam pe mai multe fronturi si totul este legal. Am trimis in termen recursul la TAS. Totodata, am solicitat un recurs in anulare la Comisia de Recurs Federala, nu revizuire, asa cum am intentionat intr-o prima faza. Avem documente noi, printre altele si dovada ca acel presedinte de la CSM Resita, Viorel Racoceanu, a devenit legal presedinte abia pe 5 decembrie 2002, ceea ce va schimba total datele problemei. Asta inseamna ca suma respectiva a fost incasata legal de Universitatea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS