20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarica nu participa la „razboiul Lucescu“

Marica nu participa la „razboiul Lucescu“

Atacantul Ciprian Marica, component al gruparii Sahtior Donetk, nu va evolua in partida pe care echipa antrenata de Mircea Lucescu o va disputa joi, de la ora 19.30, cu formatia antrenata de Razvan Lucescu, Rapid Bucuresti, contând pentru etapa a treia a grupei G a Cupei UEFA.


„Am platit un pret mare prin accidentarile a patru jucatori importanti, pentru o victorie intr-un meci de campionat, disputat pe teren propriu“, a spus Mircea Lucescu, la finalul partidei Sahtior Donetk – Volyn Lutk, scor 2-0, din campionatul Ucrainei. Fundasul Tolga Seyhan, mijlocasul Matuzalem si atacantii Brandao si Marica s-au accidentat in partida disputata duminica, la Donetk, devenind indisponibili pentru meciul de joi, cu Rapid, din Cupa UEFA. Atacantul român ar putea lipsi pâna la sfârsitul acestui sezon, un verdict exact urmând a fi dat de doctori dupa ce Marica va efectua un consult medical amanuntit.


In meciul cu Volin Lutk, golurile au fost marcate de Belik (‘3) si Matuzalem (’40). Antrenorul Mircea Lucescu a utilizat urmatorii jucatori: Sutkov – Srna, Hubschman, Tolga Seyhan, Rat – Timosciuk, Matuzalem (’44, Duljaj), Fernandinho (’80, Marica), Elano – Brandao (’27, Aghahowa), Belik.


Cel de-al treilea jucator român de la Sahtior, Flavius Stoican, nu a fost folosit. La Volin Lutk, fundasul Cornel Buta a fost integralist, in timp ce mijlocasul Constantin Schumacher a fost rezerva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS