11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Dulaul“ pune botnita presei

„Dulaul“ pune botnita presei

Acuzati ca au contribuit la semiesecul cu FC National prin articolele aparute in ziua partidei, ziaristilor le-a fost interzis accesul la antrenamentele „pandurilor“.


Suparat ca a scapat printre degete victoria cu FC National, antrenorul Viorel Hizo a gasit vinovatii in rândul ziaristilor, care i-ar fi determinat pe arbitrii intâlnirii sa greseasca in defavoarea echipei sale din dorinta de a infirma speculatiile aparute in ziua meciului. Prezenta ca observator a lui Sandu Boc a parut suspecta, stiindu-se faptul ca acesta a cochetat cu functia de presedinte executiv la Pandurii in aceasta vara.


Speculatii si aberatii


Cei trei fluierasi care au oficiat la aceasta intâlnire au fost acuzati voalat de Hizo la conferinta de presa ca i-ar fi dezavantajat pe „panduri“ in incercarea lor de a fi impartiali. „Mi-e greu sa fac o analiza a jocului, mi-e foarte greu sa vorbesc despre acest meci atâta timp cât se fac speculatii. Se fac tot felul de speculatii si de aberatii care nu au nici un rost, care ne fac efectiv rau, care pun pe cei ce oficiaza in aceste jocuri sa treaca in panta cealalta, nu sa duca un joc drept si atunci sunt consecintele care sunt“, a spus Hizo.


„Dulaul“ nu a scos nici un cuvânt despre ratarea penaltiului de catre Stefan, la 0-0, sau de retragerea prematura in propriul careu in ultimul sfert de ora. Daca Hizo sugereaza ca Balaj i-a furat, presedintele Condescu o spune direct, fara menajamente, dupa ce a urmarit inregistrarea partidei. „Faza din minutul 90, in care oaspetii au primit penalti, este un exemplu de hotie. Balaj a dictat eronat corner, apoi a fost un ofsaid nesemnalizat de Tripa si tot in aceeasi faza Balaj nu a dictat fault in atac“, a spus Condescu.


Hizo se tine departe de ochii presei


Simtindu-se tradat de reprezentantii presei, care nu au scos in evidenta arbitrajul ostil al lui Balaj, antrenorul Viorel Hizo a hotarât interzicerea accesului ziaristilor sportivi la sedintele de pregatire.


„Fac antrenamente inchise presei de acum incolo. Am pretentia sa fim corecti unii cu altii. Daca eu am fost corect cu voi si v-am stat la dispozitie la orice ora, voi nu ati fost corecti fata de clubul care a facut atâtea pentru presa“, a motivat Hizo decizia sa. Secunzii au primit sarcina de a-i evacua pe ziaristi din stadion, in timp ce spectatorii de ocazie au privit antrenamentul fara sa fie deranjati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS