20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGica Popescu, neinteresant pentru gorjeni

Gica Popescu, neinteresant pentru gorjeni

 Prezenta lui Gica Popescu, unul dintre candidatii pentru sefia FRF, la Târgu Jiu nu a trezit interesul cluburilor divizionare din Gorj care au drept de vot in Adunarea Generala. Doar presedintele AJF, Ion Corlan, si directorul sportiv al divizionarei C Minerul Matasari, Tanasie Ghimis, au raspuns prezent la invitatia lui Popescu. Ocupat cu simpozionul pe teme energetice de la Rânca, Marin Condescu i-a alocat zece minute lui Popescu, dar aspirantul la fotoliul de presedinte al FRF spune ca a avut timp sa se faca inteles.


„M-am intâlnit cu dânsul si am discutat zece minute. Am avut o discutie cordiala, i-am spus câteva dintre proiectele mele, ce viziune am eu despre desfasurarea fotbalului in viitor. Sper sa-l fi convins. N-am nevoie de prea mult timp sa conving pe cineva“, a spus Popescu.


Fostul international a remarcat schimbarea in bine a „pandurilor“ dupa venirea lui Viorel Hizo la Târgu Jiu si isi doreste in sezonul viitor trei echipe din Oltenia in Divizia A: „Am urmarit echipa Pandurii la televizor. Este o schimbare importanta de atitudine dupa venirea lui Hizo la conducerea echipei. Eu imi doresc sa avem cât mai multe echipe din Oltenia pe prima scena fotbalistica. Deocamdata este doar Pandurii. Speram sa promoveze Craiova, sa ramâna Târgu Jiu in Divizia A, iar CSM Râmnicu Vâlcea sa promoveze la baraj“.


Credibilitatea, o noua viziune legata de viitorul fotbalului si un mod tineresc de a conduce fotbalul sunt atuurile lui Popescu in fata contracandidatului Mircea Sandu, care soseste sâmbata la Târgu Jiu.


Nu mai vrea la Dinamo


Speculatia unui ziar central ca Popescu s-ar intoarce la Dinamo Bucuresti intr-o functie de conducere daca pierde alegerile la FRF l-a deranjat foarte tare pe acesta, care a dezmintit totul pe un ton ridicat, dupa ce a scapat câteva injuraturi printre dinti.


„Am auzit un zvon ca, daca voi pierde alegerile, voi face parte din conducerea clubului Dinamo. Este cel mai mare neadevar care s-a spus in ultima perioada. Am afirmat de multe ori ca greseala majora a carierei mele a fost perioada petrecuta la Dinamo si aceste lucruri sunt numai zvonuri, care nu stiu de unde zboara asa in ultima perioada. Daca voi pierde alegerile, lucru pe care nu-l cred, voi face orice altceva, iar ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa ma intorc la Dinamo. Sunt simple zvonuri, intoxicari si este ciudat ca au aparut in ziua in care eu merg la Craiova“, s-a aparat „Baciul“.


Popescu nu vrea statuie la Craiova


Gica Popescu nu se considera un jucator emblematic pentru Universitatea Craiova si sustine ca nu merita o statuie in orasul unde a cunoscut consacrarea ca fotbalist: „Pentru Universitatea Craiova au fost jucatori mai importanti decât mine. Cred ca mai degraba ar merita Oblemenco statuie inainte de oricare altul“.


Dupa ce a fost informat de ziaristi ca Oblemenco are o statuie in „Cetatea Banilor“, Popescu a incercat sa repare greseala. „A avut, dar mi se pare ca au mutat-o. Trebuie sa fie acolo unde a jucat Oblemenco, sa ramâna vesnic acolo“, a spus Popescu.


Aceasta gafa nu a ramas singulara, Popescu retractând spusele de la emisiunea 100% a lui Robert Turcescu, când l-a nominalizat pe Emil Sandoi ca unul dintre posibilii sai colaboratori la FRF. „Sandoi nu face parte din echipa mea, suntem prieteni, dar nu m-am gândit la el pentru o functie in federatie. N-am spus niciodata asa ceva“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU