13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Stiri din sport

Fotbal. Arsenal Motru se retrage din campionat


Divizionara C gorjeana Arsenal Motru, care evolueaza in seria a 5-a, se retrage din campionat, motivul fiind „o hotarâre subiectiva a Comisiei de Disciplina“, a anuntat managerul general al motrenilor, Puiu Palanceanu. Comisia FRF a omologat cu 0-3 jocul cu Armata Craiova din acest sezon, deoarece Arsenal Motru avea o datorie catre clubul Hexe Jebel din campionatul trecut. „Arsenal Motru nu este in culpa, deoarece Comisia de Disciplina nu a comunicat suma de plata catre Hexe Jebel Timisoara“, s-a aparat Palanceanu. Conform regulamentului, toate rezultatele echipei Arsenal Motru din acest tur de campionat vor fi anulate. (C.P.)


Fotbal feminin. Victorii pe linie pentru gorjence


In ultima etapa a turului Diviziei A la fotbal feminin, Pandurii Târgu Jiu a invins pe teren propriu pe Smart Bucuresti, cu scorul de 4-3, dupa ce gorjencele au fost conduse cu 1-0. Pentru Pandurii au punctat L. Rus, Ristache, Margineanu si Burtica, oltencele inregistrând cea de-a cincea victorie din tot atâtea posibile. Echipa pregatita de Cornel Tigveanu ocupa primul loc al clasamentului seriei Sud-Est, cu toate ca mai are de disputat un meci restant cu SN Constanta, programat la sfârsitul acestei saptamâni. (C.P.)


Handbal (m). Energia Pandurii joaca astazi cu Steaua


Meciul turului este pentru handbalistii gorjeni confruntarea cu Steaua Bucuresti, miza fiind, pe termen scurt, un loc pe podium, iar pe termen lung o calificare, in premiera, in cupele europene. Astazi, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor din Târgu Jiu, Energia Pandurii trebuie sa faca dovada ca aspira indreptatit la o competitie europeana si locul patru ocupat in prezent nu este rodul unei conjuncturi favorabile. Steaua vine la Târgu Jiu cu un moral foarte bun, dat de calificarea facila in optimile de finala ale Challenge Cup si o victorie la 20 de goluri diferenta in ultima etapa de campionat, in timp ce oltenii au jucat o singura data in ultimele trei saptamini cu vicecampionii din Constanta. Antrenorul Liviu Andries a depasit perioada de recuperare dupa operatia de apendicita suferita recent si este gata sa-si ajute elevii din teren la nevoie. Meciul este condus de o brigada de arbitri din Buzau, Pavel – State. Intrarea generala este 20.000 de lei, iar pentru elevii, studentii si pensionarii care vor sa asiste la derbiul Ligii Nationale biletul va costa 10.000 de lei. (C.P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS