19.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu: „Mai rau decât pe timpul lui Ceasca!“

Ungureanu: „Mai rau decât pe timpul lui Ceasca!“

Petrolul – FC Caracal 2-1


• Stadion „Ilie Oana“, spectatori: 200.


• Au marcat: G. Paraschiv ’30, ’90-p / Scinteie ’75


Petrolul: B. Miron – V. Zahiu, Buglea, I. Costache, G. Ghita – V. Ghindaru, G. Paraschiv, L. Marinescu, Irimescu – Hadnagy, Budescu. Au mai intrat: Pirsa, L. Fodor, C. Ilie. Antrenor: Vivi Rachita.


FC Caracal: R. Petre – Nauiu, A. Negrila, Vodita – L. Tilihoi, Pasare, Scinteie, Mosteanu, A. Stancu – S. Popescu, Radulescu. Au mai intrat: A. Luta, C. Beldeanu. Antrenor: Nae Ungureanu.


• Cartonas rosu: Vodita (’90).


• Au arbitrat: D. Deca – D. Burloiu, D. Vlad.


• Observatori: I. Corlan, D. Craciun.


Asa cum scriam si in avancronica, duelul dintre Petrolul, o echipa care s-a mobilizat serios in vederea repromovarii in Divizia A, si „pustii“ lui Nae Ungureanu a fost unul aprig. Partida de la Ploiesti a avut doua reprize diferite. In prima au dominat gazdele, Paraschiv marcând un gol splendid dintr-o lovitura libera, sut direct in vinclu, 1-0 (’30). Repriza a doua a apartinut in totalitate oaspetilor, care au egalat, Scinteie reusind un gol de generic, sut puternic in vinclu de la aproape 30 de metri! Cu o posesie mai buna decât a gazdelor, caracalenii au dominat si finalul meciului, dar, in prelungiri, arbitrul Deca a acordat un penalti gazdelor, contestat indelung de olteni. A transformat acelasi G. Paraschiv, 2-1, si intâlnirea s-a incheiat in scandal, potolit de jandarmi.


Antrenorul Nae Ungureanu a declarat dupa meci: „Arbitrul Deca ne-a furat rau de tot la Ploiesti. Asa ceva n-am patit nici pe vremea lui Ceasca! Primul gol al Petrolului, unul splendid, a fost insa inscris dintr-o lovitura libera inventata de arbitru. In minutele de prelungire, lui Paraschiv i-a venit rau in careul nostru de pedeapsa, a cazut la un metru in fata portarului nostru, iar arbitrul Deca, incredibil, a indicat punctul cu var?! Penalti inventat, iar ca sa aiba acoperire, i-a acordat lui Vodita un cartonas galben si l-a eliminat deoarece fundasul meu mai avea unul. Vodita era la aproape doi metri de Paraschiv, dar domnul Deca a presupus ca Vodita l-ar fi agatat! Repet, nici pe timpul lui Ceasca nu se facea asa ceva! Am avut o iesire nervoasa, m-am luptat si cu gardienii aia de pe acolo“.


Ieri, intr-un cotidian de sport, s-a scris ca FC Caracal ar fi jucat pe o prima de 200 de milioane de lei vechi din partea Universitatii. Ungureanu a replicat ieri: „Inventii! N-am avut nici un leu din partea Universitatii sau a altei echipe. Am mai spus, noi jucam pentru noi, nu pentru prime de nu stiu unde. Sunt rautati, pur si simplu inventii. Petrolul nu poate promova prin rezultate obtinute ca in meciul de sâmbata cu noi.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS