13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ivorienii au dominat meciul cu România“

„Ivorienii au dominat meciul cu România“

In comentariile despre meciul Coasta de Fildes – România, ziaristii occidentali au evidentiat faptul ca „elefantii“ au dominat disputa, dar si ca acestia au câstigat norocos, inscriind golul victoriei in prelungirile partidei. De asemenea, site-ul oficial al UEFA a remarcat ca in echipa României au debutat cu aceasta ocazie patru fotbalisti. „Patru jucatori români au debutat in meciul cu Coasta de Fildes. Aruna Kone a deschis scorul la reluare, dar Coasta de Fildes nu a condus prea mult, pentru ca Iencsi a egalat si parea ca se va termina remiza, dar in final a venit golul victorios al ivorienilor“, a notat site-ul forului fotbalistic european.


„Coasta de Fildes a dominat meciul cu echipa României“, a titrat site-ul Sports.fr, in timp ce cotidianul L’Express a notat ca echipa pregatita de Henri Michel a câstigat „duelul atipic“ cu echipa României, trecând cu bine de un test delicat.


„Coasta de Fildes a invins România la limita“, a notat agentia France Presse. „Coasta de Fildes, datorita unui gol inscris in ultimul minut, a invins la limita România in meciul amical de la Le Mans. In pofida acestei victorii, selectionerul Henri Michel si-a putut da seama ca mai trebuie sa faca multe pâna la Cupa Mondiala. Deoarece lipsa de rigoare, calcâiul lui Ahile la ivorieni, i-ar fi putut costa daca nu ar fi existat sclipirea lui Bakari Kone, care, ramas singur cu Lobont, nu a ratat“, a scris agentia franceza.


AFP a notat ca golurile Coastei de Fildes au fost marcate de doi jucatori cu acelasi nume, Aruna Kone si Bakari Kone. „Dupa primul gol al lui Aruna Kone, românii, cu Mutu omniprezent, au egalat prin Iencsi si le-au reamintit «elefantilor» ca relaxarea la acest nivel, chiar si intr-un meci amical, se plateste scump“, a precizat AFP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS